Zielona 23.08.2004 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Dziewczyny ... ... bo popadnę w samozachwyt i samozadowolenie i stracę cały obiektywizm. Może powiecie co można poprawić/upiększyć/zmienić/dosadzić/pomalować? ... albo co jest do kitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 24.08.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ja w sprawie sadzenia...Polecam "Katalog roślin II" Związku Szkółkarzy Polskich (cena ok. 40 zł).Są tam zdjęcia, krótkie opisy roślin oraz najfajniejsze: rysunki kształtu/wielkości obok człowieka (przy małych roślinach obok łopaty). Myślę, że może być to bardzo pomocne przy wyborze roślin do ogrodu.A czy myśleliście o automatycznym podlewaniu ogrodu? (jakoś nie pamiętam...). Myślę, że to bardzo fajna rzecz.Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 24.08.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Właśnie obejrzałam najnowsze zdjęcia w Dzienniku i widzę, że moja wypowiedź o sadzeniu roślinek jest spóźniona....Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Zielona Dech zatyka i aż zazdrość (tak pozytywnie) zżera Przepięknie u Ciebie. Wszystko przemyślane, dopasowane, idealnie wygląda. Najszczersze gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 nieźle....minęło 5 lat i znalazłaś pierwowzór zagospodarowania ...pewnie fajne uczucie to było ....no i dobry sposób zagospodarowania "Muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 My właśnie w taki sposób nasz pakiet Muratorów dostaliśmy Fajnie tak po latach znaleźć pierwowzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Zielona jak zawsze pięknie otoczenie lamp śliczne szczególnie w odsłonienie nocnej.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 07.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Jestem ciekawa jak komponuje się jasny kamień (przy lampie) z czerownawym brukiem i klinkierem? Czy dobrze rozumiem, że w przyszłości planujecie więcej takiego jasnego kamienia w ogrodzie?Też chciałabym mieć taki kamień w ogrodzie, ale trochę boję się efektu zestawienia go z klinkierem...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 07.09.2004 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Komponuje się z tynkiem, zrobię parę zdjęć jak skończę ostatnią rabatę przy tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.09.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 jak ty masz pięęęęęęęęknie a te lampki - po prostu urocze, szczególnie jak świecą - naprawdę super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zielona... Po prostu cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zilona jak zawsze cudnie można czerpać pomysły z Twojej pracy Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.09.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zielona?! znowu masz ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.09.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 pięknie !!!! jak zwykle masz super pomysły !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.09.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zielona, przeczytałam Twój dziennik, obejrzałam zdjęcia....przepięknie. Konsekwencja w każdym calu, nic z przypadkowości, harmonia, spójność . Bardzo przytulne wnętrza, takie z których nie chce sie wychodzić. Piekne zdjęcie słońca w sypialni! Dom jest jednością z ogrodem czyli wszystko tak, jak być powinno. Po prostu pięknie i już. Tylko widząc kolejne etapy Waszej budowy zdałam sobie sprawę z ogromu prac które trzeba wykonać chcąc osiagnąć taki efekt końcowy. Jestem przerażona tym, co przede mną. Czy ja temu podołam? Jestem pod wielkim wrażeniem! Mam nadzieję, że jesteś dumna ze swoich osiągnięć, bo naprawdę powinnaś. Jeszcze raz gratuluję i życzę samych szczęśliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zielona, jakby powiedział kiedyś Szwagiero:"Oczojebnie, zajebiście."A ja dodam pięknie.No i czy można z bardzo niestylowym pytaniem o szacunkowy powykonawczy bez odsetków za 5 lat wyrzeczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Zielona - jak zwykle jestem pełna podziwu i zachwytu nad Twoim domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 11.09.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Łomatkooooooo Jak Ty masz pięknie !!!!!!!!!!!!!!!! Jezusicku , zrobiłam tak i już mi tak zostało Jestem pod wrażeniem , oszołomiona nie mogę dojść do siebie ....i na dodatek to wszystko w tak szybkim tempie? Poprostu rewelacja ! Gratulki wielgachne i bużka dla pociech . _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.09.2004 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Dzięki wszystkim za miłe słowa, łechcą one moją próżność. A tak poważnie, nabrałam już dystansu do domu, na początku (zaraz po przeprowadzce) strasznie się przejmowałam, czy znajomi i rodzina będą się w nim dobrze czuli, czy im się będzie podobało. Teraz jestem pewna, że ja i moi bliscy dobrze się w nim czujemy, że ma dobrą energię, że jest dla nas wytchnieniem, że jest funkcjonalny i przemyślany. W wystroju wnętrz generalnie kierowałam się zasadą "żeby nie przesadzić". Dostrzegam też jego niedoskonałości i tylko czekam kiedy wy je zauważycie. Aż dziwne, że nikt ich nie wytyka. Może jednak spróbujecie poszukać wad ... potknięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Sama chciałaśTak patrzę sobie na dach ostatni i pewności pełnej nie mam, ale nie widzę na kominie takiego czegoś co to się kogut chyba nazywa i służy do kierowania dymu ponad dach. Obraca się toto do wiatru i ciąg powietrza podrywa dym do góry. Widziałem kominy i dachy ładnie uwalone sadzą bez tego ustrojstwa. Szkoda by było sobie dach i komin sadzą zafajdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts