Zielona 15.09.2004 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 kroyenaMasz rację, nie ma koguta.Są dwa kominy, dolny i szczytowy:http://foto.onet.pl/upload/3/61/_318276_n.jpgI ten szczytowy jest od kominka, dolny to wentylacyjny wszystkich łazienek, kuchni i wylot z pieca gazowego. Jakoś nie czuliśmy potrzeby umieszczania koguta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jak mocniej powieje to wyjdźcie przed domek i zobaczcie co dym robi w realu. Jak będzie go zawiewało to po koguta.Widziałem nad morzem co potrafi dym z kominka bez koguta. Kogutowcy kominy i dachy jak nowe, bez koguta kocmołuchy, że aż ich szkoda, a budowani prawie o jednym czasie. No ale wybór należy do was. (może tak w ulgę remontową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 15.09.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dostrzegam też jego niedoskonałości i tylko czekam kiedy wy je zauważycie. Aż dziwne, że nikt ich nie wytyka. Może jednak spróbujecie poszukać wad ... potknięć No cóż, ja nie widzę żadnych wad, jeszcze poszperam Jestem w trakcie czytania Twojego dziennika, długa droga przede mną ale włos mi sie zjeżył kiedy doszłam do katastrofy stropowej Powinnaś zmienić nick bo już od dawna nie jesteś zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 ale super prezent ! fajna niespodzianka i chyba pasuje do otoczenia....a czy Tobie się podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 15.09.2004 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Gdybym sama miała go kupić pewnie długo bym się zastanawiała, ale jak zobaczyłam go w ogrodzie, zakochałam się od razu. Tylko ten biały daszek mam zamiar pomalować w kolorze tynku. I absolutnie musi być taki niski. Wprawdzie to trochę niewygodne dla obsługującego, ale wysoki źle by tam wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zielona Kasiu- widać ,że mieszkanie w domku sprawia Wam , a szczególnie Tobie ogromną radość Fajnie jest tak sobie mieszkać w swojej wyśnionej chatce i na bieżąco upiększać ,a nie wirtualnie w planach , albo kiedyś.... Twój domek sprawia wrażenie takiego czystego , pachnącego a jego gospodarze -ludzi zorganizowanych i poukladanych . Pewnie tak jest bo otoczenie wokół nas mówi wiele ..... Bawcie sie dobrze w Waszym ślicznym domeczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zielona - grillek jeszcze dodał uroku Waszej działce Twoi rodzicie mieli niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.09.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zielona fajny prezencik pasuje jak ulał a jak musi smakować z niego mięsko i inne pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.09.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Gratulki z okazji rocznicy! Piękniasty grillek Taki mi się marzy Zazdrość bierze patrząc na Twój domek i ogródek. Wszystko dopracowane w każdym szczególe. Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.09.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Zielona nie żebym torpedował, ale czy w nowym Prawie nie stoi, żeby coś takiego od płota odsunąć? Szkoda by było jakbyś znowu cisik piknego postawiła, a jakiś sąsiad określił się, że mu rzucasz cień na trawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.09.2004 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 kroyenaPewnie masz rację.Domek będzie stał 1 metr od ogrodzenia (granica z drogą) i 1,5 metra od ogrodzenia graniczącego z sąsiadem i przypuszczam, że jeżeli sąsiad się pojawi (jest to prawie dzika działka, a sąsiada nie spotkałam od 5 lat) to pewnie będzie miał jakieś ale... , ale z drugiej strony ... jeżeli on kiedyś będzie chciał stawiać dom, to musi poprosić nas o zgodę na wystawienie domu bliżej niż 3 metry, bo działka jest wyjątkowo wąska, więc ...Pożyjemy, zobaczymy ... najwyżej będziemy przestawiać, chociaż blaszak stał tam prawie 4 lata i nikt nas nie skarżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.09.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Blaszaka by nie było żal i tak był do rozbiórki. A jak myslisz o czymś trwalszym to postaw na jakich stopach, ale tak co by łatwo potem było przesunąć, no i konstrukcja taka co to może się przemieszczać pez rozbierania, najlepiej coś z drewna na krzyżaku i jak kto zapyszczy to można nawet bez ciężkiego sprzętu przesunąć co najwyżej by zaktyło kawałek ścieżki, jakiej ładnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 No to wspaniałej podróży poślubnej Zielona! Wypocznijcie i bawcie się dobrze, a jak wrócicie to pokaż koniecznie tę altankę. My też coś takiego planujemy i szukam inspiracji. Poza tym, u Ciebie wszytsko je piękne i godne oglądania Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 spokojnych lotów Zielona !!! i wracaj do nas szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 I kto by pomyślał, że dożyje czasów, gdy Zielone za bocianami odlatują do ciepłych krajów. Miłego pogłębiania odcienia, zielonego (oczywiście ). Oczywiscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 spotyka pchła pchłę - gdzie byłas na wakacjach ? - na krecie ! Miłego odpoczynku -należy Wam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.09.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Zielona Ty to wiesz, że żyjesz piękny dom, wspaniała podróż poślubna, jeszcze więcej zdjęć i takich postów i pęknę z zazdrości Bezpiecznych lotów i wspaniałego wypoczynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Zielona - miłego wypoczynku, świetnej pogody, leniuchowania, wspaniałej opalenizny i romantycznych wieczorów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Zielona pomyślnych lotów, szczęśliwej podrózy Wracaj wypoczęta bo czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Zielona- jak długo sie jeszcze będziesz wylegiwać na tych plażach greckich ?Tu już dawno wszystkie sie ujawnily i pokazały gębusie a Ty??? Opalona i szczęśliwa !!!! Jak blado wypadniemy przy Tobie Czekamy na gębulkę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts