Zielona 01.10.2004 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Dzięki wszystkim za pamięć. Jak miło po powrocie, zobaczyć, że ktoś tu za mną tęsknił. Jestem tak pod wrażeniem Krety (wczoraj 28 st.C), że za bardzo nie mogę się odnaleźć w szarej rzeczywistości. Jak się odrobię z papierzyskami i projektami w pracy, to napiszę krótkie wspomnienia z wycieczki, a jak przestanie padać to sfotografuję domek ogrodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.10.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 No nareszcie, jak wydasz gębulkę na wątek właściwy to pogłębianie kolorów ocenim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 A na Forum on line nadal nie ma Zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.10.2004 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 kroyena Ta bardzo poważna buźka poniżej to sem ja.tu było zdjęcie dla kroyeny ale się wycięłłło, jak kroyena mnie zobaczył ' alt='i]'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.10.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Zielona - jak miło Cię poznać Wklej swoją gębusię do gębuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.10.2004 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 MaluszekJakoś wolę zostać tu, tu wchodzą tylko ludziska, którzy chcą czytać mój dziennik, którzy w pewnym stopniu mnie znają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Dzięki Zielona? Laska niebieska, jak mawiają Czesi (stąd ten błekit). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Zielona witaj po powrocie czekam na zdjęcie domku i opis tej wycieczki Miło Cię zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 06.10.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witaj Zielona!Dołączam się do zachwytów nad Waszym domem, ale przede wszystkim nad Twoim uporządkowanym podejściem do kwestii budowania, urządzania i mieszkania. Kobieto, Ty jesteś po prostu stworzona do tworzenia tzw. ogniska domowego (w sensie dosłownym i przenośnym). Jak u mnie na budowie jest jakieś zawirowanie to terapeutycznie przeglądam Twój dziennik. Jest wzorcowy!Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.10.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witaj Evita. Fakt - rozszyfrowałaś mnie. - "Uporządkowana" - to jak mówi Marek moje drugie imię i dodaje ... "ale uporządkowana wybiórczo" , ale za to "zawsze z planem działania", który nie zawsze udaje się zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Bałagan powiadasz. Trawa jak malowana . No chyba, że o te listki chodzi. Aaaa, jak byłem u sąsiadów Czechów to widziałem jak laski chłopów wygnały z imprezą na zbliżony metraż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Czekamy na zdjęcie łoża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.10.2004 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Agacka Ty tak byś chciała "hop, siup", łoże czeka w paczkach na złożenie, musi swoje odleżeć ... "... no to se jeszcze poczeka ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 "Hop siup" po Twoim łózku? Nię ośmieliłabym sie Ale na zdjęcie i tak czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.10.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Zielona Zachwycają mnie Twoje zmiany "po- greckie"! Ja po swoich wakacjach w Grecji parę lat temu porobiłam kielichy z piaskiem ze Skiatos i muszelkami, które sama zbierałam. No i namiętnie zaczełam przyrządzać musakę z tzatzykami Dzięki za odświeżenie wspomnień tymi zdjęciami A tak w ogóle, to u Ciebie jest po prostu przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.10.2004 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ania U nas też na dobre zagościła w menu musaka i tzatzyki, no i przywiozłam sobie miodziki z orzechami i innymi specjałami, oliwę z bajerami, trochę oryginalnych przypraw, a Marek - metaxę ... dużo metaxy. Aniu Specjalnie dla Ciebie jedno z moich zdjęć z Santorini. Niech żyją klimaty "po-greckie" http://foto.onet.pl/upload/5/11/_349182_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Kasiu - moim marzeniem jest Santorini !!!!!Te niebiskie dachy......wyspy wokół ....znam z opowiadań ...ale Ci zazdroszczę Masz więcej zdjęć ? plissss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.10.2004 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 E-wka 2 klisze, 20 zdjęć z cyfrówki i 30 min. na kamerze. Przyjeżdżaj! Specjalnie dla Ciebie Ewka http://foto.onet.pl/upload/37/42/_349218_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/29/73/_349219_n.jpg A na koniec migawka dla zmarzluchów. Laguna Elafonisi http://foto.onet.pl/upload/20/92/_349220_n.jpg A te dwie rybki to ja i Marek w wodach laguny Balos http://foto.onet.pl/upload/46/72/_349237_n.jpg Raj na ziemi, prawie bezludny po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jak dożyję , to w przyszłym roku węzmę Henia do Raju ...... Dzięki ( ale nadal Ci zazdroszczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Zielona, super wygladasz w zielonej wodzie laguny, ale na swoim zielonym trawniczku niemniej pieknie. Taki grecki obrazek układałam nie dawno z puzzli, a w Grecji byłam tylko raz w podróży przedślubnej. Dawno temu, ale klimatu nie zapomniałam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts