magi 21.10.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 po prostu sielanka nawet nie wiesz jak ja Tobie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Sielanka sielanka Magi Ty niedługo bedziesz też miała taka sielankę a co mają powoedzieć Ci co do sielanki mają jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.10.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Zielona, Chciałabym Cię wypytać o Twoją pięęęęękną balustradę na balkonie. Mam nadzieję, że mogę?Na naszym balkonie są na razie podobne metalowe słupki (i poręcz na górze) jak kiedyś na Twoim. I chodzi mi właśnie o ich obudowanie drewnem. Czy są one zabudowane ze wszystkich czterech stron?Jakie jest wykończenie na styku z płytkami na balkonie?Mój mąż bowiem obawia się, że przy całkowitym obudowaniu słupków i poręczy (poręcz chce obudować tylko od 3 stron - bez strony "spodniej" - takie odwrócone U) do środka obudowy może dostawać się woda i czynić szkody.Gdybyś miała jakieś dodatkowe zdjątko balustrady od strony wewnętrznej balkonu/tarasu i wykończenia styku z płytkami - byłoby super (pytam, bo widziałam, że jesteś świetna w fotografowaniu detali).Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.10.2004 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 UKFMoże w przyszłym tygodniu zamieszczę zdjęcia detali, które Cię interesują.Ale muszę Cię rozczarować. Poszliśmy na łatwiznę.Metalowa konstrukcja jest obłożona drewnem tylko od strony frontowej, względy finansowe, wzięły górę nad estetycznymi.Tylko poręcz jest obłożona z 3 stron, takie odwrócone U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.10.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Czy można to nazwać pójściem na łatwiznę? No nie wiem...Może mój mąż ma rację, że niewskazane byłoby obudowanie ze wszystkich stron? A u Ciebie to wyszło tak naturalnie, bez zastanawiania się...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Zielona zazdroszcze Ci ( pozytywnie) ogrodu i pięknej zieleni......ja dopiero na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.10.2004 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Witaj Teska Bo o to chodzi ... żeby gonić króliczka Ja już na przyszły rok mam takie plany, że mój Marek stwierdził, że on przy mnie osiwieje lub wyłysieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Zielona już mnie trawi ciekawośc coś Ty tam wymyśliła jak znam życie i Ciebie będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.10.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Zielona, Twój dziennik to po prostu jedna piękna opowieść o miłości do Twojego Domu. Jak ty to cudnie wymyśliłaś!!!Nie lubię niebieskiego we wnętrzach, ale ten salon z niebieską ścianą u Ciebie powala na kolana!!! A ta balustrada!!!Jesteś niesamowita! Właśnie zdetronizowałaś Kroyenę, który był moim uwielbianym nr 1 za kreatywność. Albo nie. Jesteście ex aequo. Ty za estetyczną, on za werbalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.10.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Zielona Jeśli to nie tajemnica to chciałam zapytać ile kosztował cię ten drewniany domek ogrodowy i czym go malowano ? Zdjęcia z wojaży przepiękne............... Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.10.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Paty Domek ogrodowy kosztował 5000 zł z dowozem, montażem i malowaniem. A ponieważ nastąpiła pomyłka w kolorze domku i faktycznie musieliśmy go malować sami (Drewnochron kolor teak) firma http://www.jandrew.pl spuściła nam 100 zł. Można tam zamówić dowolną wariację tego domku, oczywiście za dopłatą. My zamówiliśmy z przedłużonym dachem. abromba Miło stać w jednym rzędzie z Kroyeną. Mój domek jest bardzo skromny, więc tym bardziej cieszę się, że Ci się podoba. Aga J.G. Moje plany na przyszły rok (związane z domem) 1. Pergola nad dolnym tarasem, obok grilla-kominka, z wygodnymi drewnianymi ławami i stołem. 2. Miniaturowe oczko wodne, a właściwie mini kaskada (po niezagospodarowanej stronie ścieżki od furtki do tarasu). 3. Big skalniak-skarpa przy parkingu. 4. Zagospodarowanie południowej strony ogrodu (przy siatce) I teraz wszystkich zmartwię, którzy się właśnie wprowadzają do nowego domu. 5. MALOWANIE - do malowania nadają się już ściany na klatce schodowej i w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Zielona już czekam na te zmiany będzie co oglądać Co do malowania moja młodsza córcia już ma zapowiedziane że jej pokój będzie biały bo przy jej zdolnościach malowanie będzie co miesiąc i mam nadzieję że resztę ścian zostawi w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 UKFObiecałam Ci, że w tym tygodniu zamieszczę zdjęcia detali balkonowych, ... zdjęcia mam wprawdzie zrobione ... ale od tygodnia mam w domu szpital. Podwójne zapalenie oskrzeli tzn. ja i Ania i zapalenie gardła - Jacek.Jak się wykurujemy i wrócę do pracy, to wtedy postaram się wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Zielona- z tym malowaniem to ...niestety..potwierdzam ..u mnie też niektóre części się nadają....ale cóż to....sama przyjemność malowania WŁASNEGO DOMKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Zyczę rodzionie szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.11.2004 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 UKFSpecjalnie dla Ciebie zdjęcia połączenia konstrukcji metalowej z drewnianą obudową balkonu.http://foto.onet.pl/upload/29/13/_363494_n.jpg i przy barierce:http://foto.onet.pl/upload/23/59/_363495_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.11.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Baaaaaaaardzo, baaaaardzo dziękuję!!! Mam cichą nadzieję, że może zimową porą mój mąż coś podobnego wymajsterkuje... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.11.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Zielona czy ty aby na pewno z raz w tygodniu mówisz:"I nie wódź nas na pokuszenie" PS. Mam nadzieję, że nie zostanie mi uznane za branie nadaremno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Zielona jak zawsze pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.11.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 kroyena Aga J.G Dostałam kilka zapytań na priva dot. ceny łóżka Otóż łóżko - bez stelaża - 950 zł Cena stelaża to ok. 650 zł więc zrezygnowaliśmy ze stelaża i zamówiliśmy płytę wiórową z otworami u znajomego stolarza, która kosztowała nas przysłowiową "flaszkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts