Zielona 01.12.2004 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Aaa ... długie dechy ... wow ... ile to wychodzi za m. kw z malowaniem i położeniem?Jeżeli będziesz miał nowe zdjęcia to koniecznie się pochwal.I jeszcze kilka słów a propos kominka. Ma charakter i duszę i pasuje do tych dech na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 01.12.2004 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Aga J.G.Po każdej imprezie mówię " o nie ... to już ostatni raz " a potem nie mogę się doczekać następnej. A straty ... można to ująć inaczej ... dom staje się historyczny ... "a pamiętasz ... jak porysowaliśmy Ci nową kuchenkę w ostatnie Katarzynki, jak wosk nam się wylał na całą nowiutką kuchnię", "a pamiętasz jak spłonął ten suchy bukiet kwiatów, bo świecznik się przewrócił" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 01.12.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Zielona podlogi wyszly bardzo drogo, poniewaz stolarze robili na dniowki, 110 PLN jeden i musialem ich pilnowac zeby nie palili papierosow za duzo, metr kosztowal okolo 130 PLN, na miejscu byly obrabiane, sam malowalem 3 razy, kazda deske mialem w reku bo jak juz ich pilnowalem to tez cos robilem a lewus ze mnie "okrutny":) budowa nauczyla mnie pokory do zycia .... co do kominka to faktycznie ma cos w sobie, jednym sie bardzo podoba a innym .... nic nie mowia a milczenie oznacza brrrrrrr ale brzydki, w kazdym razie nie pozwolilem kamieniarzom na dotkniecie pila kamienia, wszystko obrabiali recznie i ukladali tak jak chcialem, troche krecili nosem bo sie im nie podobalo, ale jak gazda placi to robili dziekuje za mile slowa i zdjecia zamieszcze jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Zielona tak to już jest że jak jest miłe towarzystwo i dobra zabawa to potem wesoło wspomina się różne wypadki oby tylko było bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Ciekawe skąd wiedziałem, że jak Dziennik Zielonej na wierzchu to z bardzo ładnym zdjęciem (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.12.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Zielona - ale piękne cacko ....ale co to jest komora zerowa?....bom nie douczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.12.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Boże, kobito jak Ty masz pięknie!!! Tak sobie z żonką oglądamy te rabaty, balustrady, wnętrza i inne .... i się rozmażyliśmy. Nas czeka jeszcze troszkę pracy i już niedługo też będziemy mieli ładnie O właśnie żonka puka się w czoło na to "...niedługo" PS. Właśnie nam też pasuje taka kostka jak Wasza. Czy to jest Semmerlock czy jakaś inna? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.12.2004 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 IvonescaKomora zerowa to jest takie wydzielone, zamykane miejsce w lodówce, gdzie panuje temperatura zbliżona do zera stopni C, tzw. FRESH BOXMożna tam trzymać wędliny, sałatę, itp. i dłużej zachowywana jest świeżość produktów ... naprawdę polecam - świetna sprawa.W lodówce była również niespodzianka: 2 pojemniki próżniowe i odsysacz - bajer - ale super. http://www.zdrowie.com.pl/newsy/zepter/vascy.jpg nurniDzięki za miłe słowa. Jeżeli chodzi o kostkę jest z serii Nostalit firmy BrukBet.Oglądałam Wasze zdjęcia ... już bliżej, niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 dzięki za wyjaśnienia a drogie to cudeńko było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.12.2004 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Po negocjacjach cenowych 3100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 trochę jest .....ale mam nadzieję że będzie się sprawować bardzo dobrze i będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Zielona - ty masz już tak pięknie domowo, co ty będziesz teraz zrobić, jak dokupisz jeszcze te parę brakujących drobiazgów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.01.2005 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Czupurek Będę: bez priorytetów: czytać książki, pielęgnować i doskonalić ogród, poświęcać więcej czasu dzieciom, jeździć na wycieczki, może kupię psa , rozwijać firmę, zarabiać i wydawać forsę (w odpowiednich proporcjach) urządzać imprezki, harować i odpoczywać, uprawiać jogę, sporty ekstremalne, medytować, pić dobre trunki, zwiedzać świat zaczynam mówić jak kandydatka na miss world ... nie ... one mówiły "zmieniać świat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 i oto chodzi trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Zielona bardzo ładny stół Życzę żeby teraz było to bez priorytetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.01.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Tak sobie poczytałam teraz, Zielona, Twój dziennik, zdjęcia obejrzałam i zadziwiłam się - jakim cudem nie widziałam tego wcześniej. I olśniło mnie - jak Ty intensywnie pisałaś i zdjęcia cudne pokazywałaś to ja miałam "kryzys budowlany" i prawie nie zaglądałam na forum. Ale teraz nadrobiłam i patrzyłam na Twój dom i na Twój ogród jak zaczarowana. Pięknie mieszkasz! Działka, dom, dzieci...wszystko masz śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 10.01.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Zielona, jeśli to jest prowizorka, to ja nie wiem w czym przyjdzie nam mieszkać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.01.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Zielona ty sięz ręka na sercu przyznaj, że mysli czarnych nie miewasz (no może za wyjątkiem ścianek z płyt gipsowo-kartonowych i dlatego tak piknie ci wychodzi co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.01.2005 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Aga J.G Staram się jak mogę ... Ja też chcę już "bez priorytetów" Jagna Dzięki za miłe słowa. A na jakim etapie Ty jesteś? avocado Nie załamuj mnie, to co widać na zdjęciu to właśnie zastąpiło prowizorkę. A prowizorką były plastikowe krzesła i własnoręcznie robiony stół. kroyena Ja bardzo często miewam czarne myśli, tylko jestem jak burza, krzyczę, złoszczę się, wyrzucam agresję i po burzy jest spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.01.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Zielona Bardzo, bardzo pozytywnie Ci zazdroszczę. Ja też chcę już mieć wszystko dopieszczone Przepiękny masz dom. I nic więcej nie umiem powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts