andrzejka 14.01.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Jestem pod wrażeniem- masz wspaniały dom i ... pewnie bardzo artystyczną duszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.01.2005 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Dzięki andrzejka Dzięki Ania Moja artystyczna dusza staje się z wiekiem bardzo praktyczna. Co nie zawsze idzie w parze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 27.01.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Taka to pożyje! No to mnóstwa śniegu życzę, cobyście sobie mogli poszaleć. Tylko domek zabezpieczcie, żeby nie było przykrych niespodzianek.Pozdrawiamajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Zielona życze udanego urlopu I szczęśliwego powrotu do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 mowi baca do cepra - jak wom napada w Warszawie 20 cm sniegu -to mowicie ,ze kleska zywiolowa a jak mi chalupe snieg zasypie w Zakopanym - to mowicie ,ze som dobre warunki narciarskie Kasiu - szusuj bez umiaru !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 27.01.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 avocado Nie załamuj mnie, to co widać na zdjęciu to właśnie zastąpiło prowizorkę. A prowizorką były plastikowe krzesła i własnoręcznie robiony stół. sama się załamałam... Nieuważnie przeczytałam Twój post, podziw i tak pozostaje bo komplet jest bardzo fajny. ==================== Ja jestem na takim etapie miłości do cegieł, że nie potrafię wyobrazić sobie, że kiedykolwiek zechcę wyjechać z domu... nawet w góry, nawet zimą i nawet z kochającą rodziną Chyba wszędzie tą chałupkę brać będę ze sobą Daleko mi do decycji podobnych Twojej obecnej ale radość mi znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.01.2005 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 avocado Wybudujesz, wykończysz, pomieszkasz i będziesz tęsknić za WIELKIM ŚWIATEM. Dzięki wszystkim Looknijcie do dziennika, zamieściłam tam zdjęcie zimowe domku z zatopionymi lampkami ogrodowymi w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Zielona - miłego wypoczyniu życzę, dużo śniegu, żeby można było na nartach i saneczkach zjeżdżać. Tylko nie pij z dużo grzańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 28.01.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Już dawno się tak nie cieszyłam na wyjazd w góry. Jedziemy na tydzień z dzieciakami do Zakopanego. Będziemy jeździć na nartach, sankach i "beleczym", lepić bałwany, budować iglo i cieszyć się śniegiem. Jaki piękny jest później powrót do własnego domu. No do takiego domu to powrót jest nawet więcej niż piękny! Cudnie wygląda Wasz oświetlony dom nocą pod śnieżną pierzyną. W dzień zresztą równie wspaniale. Ja to bym chyba nie wyjeżdżała Zbudowałabym iglo przed domem, drugie za, siedziała w nich i się gapiła No ale skoro już zdecydowaliście jechać życzę wspaniałej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 28.01.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Bajecznie....Ach, ja się chyba nie doczekam takich pięknych widoków i chwil we własnym domu. Chyba podobnie jak avocado nie opuszczę tego wymarzonego miejsca przez dłuugi czas. Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Poprostu pieknie jak zawsze u Ciebie Jeszcze raz życzę udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.01.2005 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dzięki dziewczyny Piękne słońce za oknem ... no to jadę ...Na razie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 28.01.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 milego pobytu, ja w takie feriowe tygodnie chetnie bym uciekl z gor, mam je na codzien:) .... dobrze, ze mam biegowki i z tarasu wybiegam w strone Gliczarowa, np dzis, bylo pieknie, slonce, lasy, 2 psy, zajace i ja Zielona baw sie DOBRZE i trzymaj kciuki za Małąmysz (Malysza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 28.01.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 milego pobytu, ja w takie feriowe tygodnie chetnie bym uciekl z gor, mam je na codzien:) .... dobrze, ze mam biegowki i z tarasu wybiegam w strone Gliczarowa, np dzis, bylo pieknie, slonce, lasy, Tatry, 2 psy, zajace i ja Zielona baw sie DOBRZE i trzymaj kciuki za Małąmysz (Malysza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Zielona własnie trzyamj kciuki za naszego Orła, będziesz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.02.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Pojechała....ale jak wróci pewno mnóstwo pięknych zdjęć przywiezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Zielona - fajnie ,ze Ci sie urlop udal - a zima tego roku ,że hej ! Pamietam zimy w gorach ( i to wysokich ), gdzie śniegu jak na lekarstwo a na stokach wystawaly kamienie - horror , ale urlop byl i trza sie bylo cieszyć .... albo od rana padał deszcz brrrr..... szkoda ,że ze zdjeciami Ci nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Zielona - fajnie, że urlopik Wam się udał, że pogoda mroźna dopisała i śnieżek był :D Moje dziecko teraz zaczyna ferie a tu proszę jaka pogoda się paskudna robi : ( P:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.02.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 tak, tak...Zielona trafiła z pogodą ....u nas Maluszku też ferie...właśnie dzwoniłam do rodziców w karkonosze...a tam cały wielki śnieg sływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.02.2005 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Chociaż raz mi się udało .... Zazwyczaj jak wyjeżdżaliśmy to pogoda była pod psem, chociaż ... ostatnie wyjazdy przeczą tej regule. Może nastało moje siedem lat tłustych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts