Ew-ka 11.02.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Chociaż raz mi się udało .... Może nastało moje siedem lat tłustych. ino uważaj , coby Ci w biodra te tłuste nie wlazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.02.2005 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A to już teraz wiem, skąd u mnie te rozbudowujące się ostatnio biodra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ziolona jaki fajny urlopik mieslicie pogoda jak marzenie Tak Ivo snieg u nas płynie zanim moje dzieci pojadą do babci to już będzie wiosna na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.02.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 A skąd wiecie, że Kasia wróciła... i że miała fajny urlopik? Gdzie się ujawniła? Też chcę zobaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.02.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Zielona - pieknie mieszkacie, gratulacje. przede mna jeszcze dluga droga. Czy mozesz napisac cos o tym zlewie z ociekaczem w rogu? Czy jedna komora wystarcza, czy nie brakuje miejsca, czy ciezko siegac do ociekacza, czy jestes zadowolona ze zlewu w rogu? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.02.2005 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 agniesiaDzięki za miłe słowa Jeżeli chodzi o jednokomorowy zlew z ociekaczem w rogu - jest to doskonałe rozwiązanie gdy się ma zmywarkę. Ja myję jedynie bardzo zabrudzone naczynia, noże i drewniane akcesoria ; reszta ląduje w zmywarce. Ociekacz nie zajmuje miejca tzw. użytkowego blatu.W mojej sytuacji jedynie rozsądne i praktyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 12.04.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Zielona...ale masz śliczny dom Jeden z ładniejszych na całym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.04.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Dzięki Sobotkowa. Rzadko tu ostatnio zaglądam, ale obiecuję starym znajomym, że niedługo będą nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Zielona to czekamy czekamy Twoje zdjęcia są zawsze piekne i inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.04.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Witam Zielona Wiesz co niechcący trafiłam na Twoją stronę (dziennik budowy) dokładnie na zdjęcia z wnętrza domu, poprostu dech zapiera, mam nadzieje, że to zdjęcia z Twojego domu a nie z katalogu jakiegoś???? przepiękny, przepiekny i przepięknie urządzony (ciekawe ile wydałaś na dom razem z tak bombowym wykończeniem????I ), zazdroszczę Ci. i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Zielona - fajnie, że znowu jesteś z nami Pisz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Zielona pisz co tam u Ciebie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.06.2005 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Narobiłaś nam smaka na nowe fotki . Nie daj nam długo czekać, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.06.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No ogród rewelacyjny. Tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Kasiu wiedziałam,wiedziałam ze odwalisz kawał świetnej roboty wciąż Cie podglądam - jesteś moim GURU w moim pokoiku nad garażem jest składowisko wszystkich rzeczy przewiezionych z mieszkania- nasza baza wypakowawcza - piekny kolor masz na scianie ,zdradź mi numer i firme .....plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Kasiu jak zwykle pieknie Zawsze warto czekac na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Eeeeeeeeeech, ależ u Ciebie Kasiu cudnie Więcej fotek prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.06.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzięki dziewczyny (a swoją drogą to czemu zawsze dziewczyny? ) Farba to Dulux - czerwony karmazyn - 2 ściany i Dulux - szafran - ściana i sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witaj Zielona Mam ogromną prośbę powiedzi mi jak możesz ile kosztował cię ten kominek razem z wkładem i obudową strasznie mi się podoba i robię taki sam ale przeraża mnie ta ilość kamienia w obudowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.06.2005 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 i_ska 10 500 zł wkład, obudowa, rozprowadzenie ciepłego powietrza, grawitacyjne do dwóch pokoi, które są bezpośrednio nad kominkiem, oraz robocizna.Ten kamień jest jasny, więc nie robi wrażenia ciężkiego. A oświetlony lampeczkami wieczorem - robi niesamowite wrażenie, zwłaszcza jak pali się ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts