Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Zielonej - KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

agniesia

Dzięki za miłe słowa

Jeżeli chodzi o jednokomorowy zlew z ociekaczem w rogu - jest to doskonałe rozwiązanie gdy się ma zmywarkę. Ja myję jedynie bardzo zabrudzone naczynia, noże i drewniane akcesoria ; reszta ląduje w zmywarce. Ociekacz nie zajmuje miejca tzw. użytkowego blatu.

W mojej sytuacji jedynie rozsądne i praktyczne rozwiązanie.

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

Witam Zielona

Wiesz co niechcący trafiłam na Twoją stronę (dziennik budowy) dokładnie na zdjęcia z wnętrza domu, poprostu dech zapiera, mam nadzieje, że to zdjęcia z Twojego domu a nie z katalogu jakiegoś???? przepiękny, przepiekny i przepięknie urządzony (ciekawe ile wydałaś na dom razem z tak bombowym wykończeniem????I :o ), zazdroszczę Ci.

i_ska

• 1 month później...

Kasiu wiedziałam,wiedziałam ze odwalisz kawał świetnej roboty :lol:

wciąż Cie podglądam - jesteś moim GURU :D w moim pokoiku nad garażem jest składowisko wszystkich rzeczy przewiezionych z mieszkania- nasza baza wypakowawcza :wink: - piekny kolor masz na scianie ,zdradź mi numer i firme .....plisss

i_ska

10 500 zł wkład, obudowa, rozprowadzenie ciepłego powietrza, grawitacyjne do dwóch pokoi, które są bezpośrednio nad kominkiem, oraz robocizna.

Ten kamień jest jasny, więc nie robi wrażenia ciężkiego. A oświetlony lampeczkami wieczorem - robi niesamowite wrażenie, zwłaszcza jak pali się ogień.