Ivonesca 11.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 witaj Zielona my też na razie bez pociech co prawda nie malujemy, ale po półtora roku od zamieszkania też widzę te "historyczne" odcienie na razie zostawiamy to jednak, a przymierzamy sie do elewacji zewnętrznej ...czytaj - wreszcie US zwrócił nam kaskę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.07.2005 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Cześć ivo A u Ciebie ogród rośnie i się zakrzewia (sam ) a nowych zdjęć w albumie brakuje. A propos akcji: "ZNOWU MALOWANIE" to mnie jakoś nie ciągnie do brania w tym czynnego udziału. Wyeksploatowałam się chyba przy akcji: "PIERWSZE MALOWANIE" - teraz mam jakąś "alergię" na farbę, którą mój Marek nazywa "czystym lenistwem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Cześć ivo A u Ciebie ogród rośnie i się zakrzewia (sam ) a nowych zdjęć w albumie brakuje. z przodu domku trochę mu dopomogłam....ale z tyłu sam się tak zakrzewia, a raczej zaperza ...że szok zdjęcia są tylko z albumem jakieś problemiki mamc ały czas A propos akcji: "ZNOWU MALOWANIE" to mnie jakoś nie ciągnie do brania w tym czynnego udziału. Wyeksploatowałam się chyba przy akcji: "PIERWSZE MALOWANIE" - teraz mam jakąś "alergię" na farbę, którą mój Marek nazywa "czystym lenistwem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Zielona, ale u Ciebie to wszystko wypieszczone, wysmakowane, dopiete na ostatni guziczek, slicznie Czytalam i ogladalam z opadnieta szczeka . Wielkie wyrazy uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Zielona, ogród masz po prostu przecuuuuudny. Nic dodać, nic ująć tylko patrzeć i się zachwycać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Zielona- ja właśnie wczoraj przywiozłam dzieci od babci....oczywiście wcześniej przeprowadziłam akcję jaką Ty opisałaś Franek jak był mniejszy to dobrze nie łapał skutków takiego sprzątania.....a teraz (5 lat): - mamo - gdzie jest goryl? (od autora - pluszowa zabawka ...którą nie bawił sie chyba od roku) - na poddaszu.... - mamo - przyniesz mi tego goryla.... - tatuś Ci przyniesie ( ) część rzeczy wyniosłam, ale część papierowych rupieci - poszło z dymem ....od czasu do czasu trzeba zrobić lekki porządek z tymi skarbami, bo chyba do pokoju wejść by nie było można pozdrawiam PS. wreszcie wrzuciłam do dziennika zdjęcie mojego kominka - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.08.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Swoim wpisem do moich komentarzy , zachęciłaś mnie do przeczytania Twojego dziennika... Będę szczera, nie dałam rady! Ale wszystkie zdjęcia pooglądałam.... I tak: 1. Domek zgrabny i piękny 2. Ogród i teren wokół domu zadbany i przemyślany 3. Wnętrza dopieszczone i gustowne 4. Doskonała kolorystyka..... mogłabym jeszcze tak długo wyliczać...Jednym słowem - ŚLICZNIE! Wiesz, mam identyczny niebieski dywan... Ciekawa jestem, czy ćwiczysz na tym orbitreku....Mój atlas doskonale się sprawdził do wieszania prania..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.08.2005 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Oj ... nawet ja nie dałabym rady przeczytać całego mojego dziennika... A co do orbitreka ... jest używany zrywami w zimie. Marek ma miesiące, kiedy codzienie ćwiczy, ja mam tygodnie, kiedy go ekploatuję. W słoneczne, ciepłe dni wolę ogródek, rower ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kaśka -Ty to w miejscu nie usiedzisz najpierw Santorini ,teraz Kanada... ..... pozdrawiam i życzę udanych odwiedzin oraz spokojnego lądowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.08.2005 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ewka Ja to jestem niespokojny duch, w jednym miejscu dlugo nie wytrzymam, zmiany, zmiany ... to mój żywioł Tydzień bez zmian to tydzień stacony A jak zaczyna się stabilizacja to mnie nosi. Okres budowy domu to był jeden z piękniejszych okresów w moim życiu... na monotonię nie mogłam się skarżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neska 12.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witaj ZielonaBardzo podoba nam się wasz domek w środku przestonny, szcgólnie podobają mi się balkony napisz proszę jak były zrobione, my też się przymierzamy doo takich ale mamy jeden problem, mianowicie czy całe robiś z drewna cze wcześniej jakoś je wzmocnić konstrukcją metalową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.09.2005 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 My wcześniej mieliśmy konstrukcję metalową (funkcjonowała prawie rok). Ale radzę zrobić całe z drewna. Tak zrobiliśmy na tarasie i jest o wiele estetyczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Zielona - no co ja tu dużo pisać będę, chałupkę masz po prostu superową Co nowe zdjątka to bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Zielona, fantastyczny ten Wasz domek i super ogród. Muszę to wszystko pokazać mojemu Miśkowi - nie wie co ma wyczarować. A mam jeszcze pytanko - jak jest ten Twój winobluszcz? Czy gubi liście na zimę, a może jesienią robi się czerwony? wygląda bosko - więc napisz o nim coś więcej. Ps. pochwał o kominku nie będę pisać - to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 kurcze ślicznie u Ciebie w tym ogrodzie...odomu nawet nie wspomnę...kiedy ja się takiego doczekam?wklejaj dużo zdjątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.09.2005 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Cześć dziewczyny! Agacka ... nie czaruj ... już masz śliczny domek! A co do zdjęć to ileż można fotografować to samo... Funia Ten winobluszcz to właściwie dwa winobluszcze: trójkapowy (jaśniejszy) czepia się mackami - zrzuca liście i pięcioklapowy, też zrzuca liście, ten się nie przebarwia na czerwono, ale mam też takiego w ogrodzie co się przebarwia na czerwono ... tzn. okaże się jesienią czy się przebarwia. Maluszek dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.09.2005 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Dla wszystkich miłośników wszelkich wojaży zamieszczam zdjęcie z wakacji w Kanadzie: http://foto.onet.pl/upload/39/17/_536233_n.jpg taki jeden mały wodospadzik. Agacka Takich zdjątek to ja mogę duuuużo wklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Dla wszystkich miłośników wszelkich wojaży zamieszczam zdjęcie z wakacji w Kanadzie: http://foto.onet.pl/upload/39/17/_536233_n.jpg o kutwa zabierz mnie ze sobąna następną wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Agacka Takich zdjątek to ja mogę duuuużo wklejać. o kurteczka powaliło mnie...dawaj dalej niech ja się tak szybko nie podniosę...szara rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Zielona - kwiatek który pokazałaś to chyba paciorecznik inaczej zwany kana - ale kiedy toto się wykopuje to pojęcia nie mam pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts