Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Zielonej - KOMENTARZE

Recommended Posts

Dzięki Ivonesca.

Ktoś mi już mówił tę nazwę, ale wyleciała mi z głowy.

Myślę ją wykopać przed 1 listopada, tylko nie wiem czy liście do tej pory uschną ... czy trzeba je przyciąć ...

Agacka

Jak założę kolejny album ze zdjęciami na onecie, to zamieszczę kilka powalających widoczków.

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no nareszcie

nie mogłam sie juz doczekac Twoich wipsów, tak lubie Cie czytać a prezde wszystkim ogladać..........tzn. twój domek

ja tez robiłam polowanie na meble ogrodowe w Obi i bardzo się zawiodłam, przeceny przwie niezuwazalnea i wszystko bardzo słabiutkie

mój mąż to 2 m,etry wzrostu i ponad 100 kilo wagi i jak usiadł na niektórych fotelach to niebezpiecznie trzeszcały

zastanwiam się powaznie nad pełnymi fotelami wiklinowymi i do tego jajowaty stół z szybą

najlepsze byłyby niskie drewniane fotele i niski stól

do foteli możnaby dokupic miękkie poduchy i by byo o.k.

zobaczymy......

wklejaj wiecj zdjęć ,

Paty

Takie o których ty mówisz są super na zadaszony taras - rattanowe z poduchami i stolik z szybą. Też mi się takie marzą - może jak będzie jakiś nagły, niespodziewany zastrzyk gotówki. Nawet widziałam ostatnio taki komplecik w LEROY'u po przecenie za 800 zł (2 fotele, stolik i sofka 2 osobowa) tylko bardzo pstrokate te poduchy były. Znam też kilka sklepów w Krakowie z pięknymi meblami rattanowymi na taras, tylko ceny mnie odstraszają.

Teraz szukam takich drewnianych, którym niestraszny deszcz i śnieg i pełne słońce.

Agacka

Z tymi zdjęciami u mnie to nie takie proste. Kończy mi się limit miejsca w albumach na onecie i muszę coś przykombinować ... co może potrwać. :cry:

Dla Agacki:

Niagara - część USA (tamta wcześniej to była kanadyjska)

http://foto.onet.pl/upload/38/83/_536270_n.jpg

Moja Ania rzucająca się w otchłań

http://foto.onet.pl/upload/45/22/_536267_n.jpg

I cała nasza rodzinka (z cyklu: ... i my tam byliśmy :wink: - nie tylko widoczki)

http://foto.onet.pl/upload/9/11/_536271_n.jpg

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witaj Zelona!

O, że ja tutaj dopiero zerknęłam. Co za piękny dom, przepiękny ogród i ...,słów nie mam...Na pewno się jeszcze nie raz wszystkiemu dobrze przyjże. Dom zewnątrz jest – moje marzenie. Tez mamy brązowy dach i jak uda nam się choć w przybliżeniu osiągnąć taki efekt jak u Was (z cala reszta), to będę bardzo dumna.

Wszystkie zdjęcia piękne, te z wakacji tez, czekam na resztę i resztę... :p