mpb1971 09.11.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Zielona, przepięknie i ciebie i jak sama piszesz tak... stabilnie. Zdradź mi proszę jaki kolor masz na scinie w pokoju gościnnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witaj Zielona. Pytałaś o tę roślinkę. http://foto.onet.pl/upload/1/48/_536217_n.jpg To Kanna. Cebulki wykopuję po pierwszych przymrozkach, które powodują obumarcie liści i kwiatów. Wkładam do tekturowego pudła i przechowuję w piwnicy. Zdjęcia z wycieczki bombowe, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.11.2005 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 tolaJuż wykopana, zimuje w garażu, w koszu z trocinami. Dzięki. mpb1971W gościnnym pokoju kolorek to DULUX karmazynowy przypływ. AgackaOstatnio zaangażowałam się w inne rzeczy, tak, że absolutnie o żadnym jesiennym śnie nie ma mowy. Wiesz, że ja na miejscu nie usiedzę. ZeljkaTen dziennik ... to już szmat mojego życia ...Dzięki za miłe słowa. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 13.11.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Hejka, A ja mam pytanie dot. przedmiotu z jednego ze zdjęć... Interesuje mnie mianowicie kwestia tego orbitreka - jak toto ci się spisuje? Czy to model mechaniczny czy magnetyczny? jaki to model i ile toto cię kosztowało? Właśnie zastanawiam się, co lepiej żonce kupić - orbitrek czy rowerek? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.11.2005 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 jurandSzczerze mówiąc nie mam pojęcia czy to jest mechaniczny czy magnetyczny i ile kosztowało (ja też go dostałam od męża, a właściwie to on sobie go kupił ....). Na orbitreku już po 5 minutach intensywnego chodzenia jestem porządnie rozgrzana, a po 15 minutach padam (tak było przez ok. 2 pierwsze tygodnie), później jak już kondycja trochę się wyrobi jest lepiej.Myślę, że lepszy niż rowerek. Aaa ... wiem, że był kupowany w Selgrosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2005 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Kochani ...Wszystkich, którzy kibicowali mi podczas budowy domu i jego urządzania od razu przepraszam za zlikwidowanie albumu ze zdjęciami, oraz za stopniowe znikanie poszczególnych zdjęć z dziennika.Podjęłam taką decyzję, niejako przez sytuację, która zaskoczyła naszą rodzinkę w ubiegłym tygodniu.Mianowicie: Wyjechałam w godzinach wieczornych po odbiór dziecka z angielskiego i w czasie kiedy nie było nikogo w domu (35 minut) dokonano włamania. Antywłamaniowe okna tylko utrudniły włamanie (okno do wymiany), świecące się lampki ogrodowe nie były żadną przeszkodą, alarmu nie załączałam (nie było mnie tylko mooment), więc złodzieje zdążyli okraść nas ze wszystkich wartościowych rzeczy, które można było wynieść przez okno. Apel do forumowiczów. JEŻELI POSIADACIE ALARM – WŁĄCZAJCIE GO NAWET JAK WYCHODZICIE NA 20 MINUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 21.11.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Strasznie przykro. Swoją drogą to jednak każdy kij ma dwa końce chyba rzeczywiście nigdy sie nie dowiesz, czy zdjęcia w Twoim albumie nie zainspirowały włamywaczy.Mi też zdarzało się nie załączać alarmu, jak wyskakiwałam na kilkanaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Strasznie Ci współczuje!!!To musiało być OKROPNE!!NIech się udławią tym co ukradli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.11.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Zielona strasznie ci współczuję to jest straszne, rzeczywiście to forum może służyć złodziejowi jako eldorado, nie wiadomo kto to czyta, a swoją drogą to my na zdjęciach pokazujemy wszystko, co gdzie mamy, gdzie sie budujemy, gdzie co trzymamy opisujemy swoje zabezpieczenia itp, o rany Zielona Twoją tragedię trzeba potraktować jako przestrogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2005 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Nie chcę absolutnie wprowadzać psychozy, ale "Polak mądry po szkodzie" Jestem przekonana, że złodziej nie czerpał swoich informacji z forum, ale poparzony dmucha na zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.11.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Zielona, Nie wiem co powiedzieć...W Polsce nigdy nie będzie normalnie..Nienawidzę złodziei!!!!Naprawdę bardzo mi przykro.Mam nadzieję, ze ich złapią. Może uda się coś odzyskać.... Może lepiej nie zamieszczać fotek na forum. Ale to forum bez zdjęć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Straszne to co Wam się przydarzyło. I straszne to, że człowiek nic nie może zrobić. Może jak zaczną karać złodziei tak jak na to zasługują a nie wymierzać im jakieś śmiechu warte kary.., może się cos poprawy. Bo na razie ukarany jest tylko ten uczciwi człowiek, co nikomu nic nie zawinił a na ulice się boi wyjść w środku białego dnia... Co się robi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Nie chcę absolutnie wprowadzać psychozy, ale "Polak mądry po szkodzie" Jestem przekonana, że złodziej nie czerpał swoich informacji z forum, ale poparzony dmucha na zimne. Wiesz ja tez wykasowałam wszystkie fotki....kiedys sie nad tym zastanawialam ze te fotki i te dzienniki to kopalnia wiedzy dla złodzieji.I nie czarujmy sie oni tez czytają..... Współczuje ci bardzo.....ja załaczam alarm zawsze jak wychodze z domu, wszystkie czujki w ziemi itp...nawet jak dom widze z okien sasiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.11.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O rany Zielona tak mi przykro z powodu tego włamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.11.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 a żeby ich pokarało bardzo Ci współczuję, mam nadzieję że są to tylko straty materialne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Zielona strasznie mi przykro Bardzo Ci współczuje Nawet nie wiem co napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Kasiu wyrazy ogromnego współczucia...łamie wiarę w ludzi...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.11.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dzięki wszystkim za wsparcie. Jak to ewusia mówi "to tylko straty materialne".Jak zaczynam gdybanie typu : "a co by było gdybym zostawiła Anusię oglądającą bajkę..." aż się włos jeży na głowie Mam tylko nadzieję, że to doświadczenie nie "łamie mojej wiary w ludzi", jak mówi Agacka, a tylko ograniczy zaufanie. Szczęście w nieszczęściu: mieliśmy dobre ubezpieczenie (tzn. okaże się czy dobre przy wypłacie odszkodowania) Drugi apel do forumowiczów: UBEZPIECZCIE SWOJE DOMY tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 To ja trzymam kciuki za ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.11.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Wiecie co, niedługo będzie u nas jak w RPA, będziemy ogorodzeni murami 5 metrowymi nad którymi będzie jeszcze metrowy drut kolczasty, a w domach systemy alarmowe i monitoring pomieszczeń, to się nazywa psychoza!! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts