Agacka1719499039 13.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kasia mam nadzieję że gnojom to wyjdzie uszami!Mają tupet...trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.02.2006 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Wiem już, że dziennik na forum muratora nie był inspiratorem złodziei.Wiem też, że osoby, które kupiły nasz sprzęt na allegro, to nieświadomi poszukiwacze okazji, którzy nie zdawali sobie sprawy, że sprzęt pochodzi z kradzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ...rece opadają.......co jeszcze złodzieje wymyślą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zielona, to jak opowieść z jakiejś książki... Jak dobrze, ze udało Wam się wytropić złodziei...To może teraz i zdjęcia wrócą na Forum...Jak nie domu to chociaż ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.02.2006 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zeljka .... niewykluczone ... pomyślę nad tym ... czuję, że ten dziennik bez zdjęć jest taki trochę okaleczony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Trzymam kciuki dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ziolona trzymam kciuki za pomyślnośc śledztwa i oby jak najwięcej przedmiotów udało się odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Qrcze bardzo Ci współczuję /teraz dopiero doczytałam o włamaniu/ i muszę powiedzieć, że się wystarszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kurna to pisz jak tylko cos bedziecie wiecej wiedziec .... moze uda sie przyskrzynic widzialam ze Zaba sie tak ucieszyla ze wpisala Ci w dzienniku posta tez bym to prawie zrobila, tak mi adrenalina skoczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 widzialam ze Zaba sie tak ucieszyla ze wpisala Ci w dzienniku posta tez bym to prawie zrobila, tak mi adrenalina skoczyla Juz skasowałam...sorki byłam tak oburzona, że się zagapiłam...no i to wino.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 witaj Zielona oby większość przedmiotów się znalazła !!! trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.02.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A jak mnie adrenalina skoczyła jak zobaczyłam, że w internecie trwają aukcje naszego sprzętu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.02.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Zielona -a jak poznałaś swoje rzeczy ? były jakieś charakterystyczne znaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.02.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Zielona - mam nadzieję, że uda Wam się odzyskać wszystkie skradzione rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.02.2006 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Zielona -a jak poznałaś swoje rzeczy ? były jakieś charakterystyczne znaki ? Marek rozpoznał monitor, a reszta zdjęć była robiona na tym samym biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ale numer! ale specjalnie oglądaliście rzeczy wystawiane na allegro? czy to czysty przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 I zgłosiście to do allegro? Ciekawam jak to sie zakończy .....oby dla Was jak najmniej stresowo.....jak będą z tego rozprawy sądowe to ja dziękuję.....nam na jedną rozprawę nakazali jechać aż 400 km dalej bo w zupełnie innej miejscowości założono im kilka spraw i naszą dołączono......ale udało sie nam złożyć zeznania w naszym sądzie i przesłać do akt tamtejszego sądu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.02.2006 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ale numer! ale specjalnie oglądaliście rzeczy wystawiane na allegro? czy to czysty przypadek? specjalnie oglądaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ale numer! ale specjalnie oglądaliście rzeczy wystawiane na allegro? czy to czysty przypadek? specjalnie oglądaliśmy i chyba było warto.... trochę poczekali z tym wystawianiem do licytacji od listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A ja mam nadzieję że ktoś się w końcu dobrze przypatrzy tym aukcjom na allegro. Już o kilku takich numerach słyszałam Życzę bezstresowego odzyskania swoich rzeczy.... a swoją drogą to trzeba mieć tupet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts