i_ska 15.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Zielona z pomysłem usunięcia zdjęć w pełni Cię rozumiem, ale szkoda, że rezygnujesz z pisania dziennika ale cóz toTwoja decyzja. A z tym allegro to mnie zaskoczyłaś, oczywiście napisz jak skończyła się ta akcja, pozdrawiam i trzymam kciuki za happy end tej smutnej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 15.02.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Oczywiście poinformuję Was jak zakończy się śledztwo. A jeżeli chodzi o dziennik, to obiecuję, że jak wydarzy się coś konkretnego, zwłaszcza w kwesti budowlano-remontowo-ogrodowej, to Was poinformuję. A zdjęcia ... może jakieś powrócą ... np. ogrodowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 19.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zielona, trzymam mocno kciuki za odzyskanie Waszych sprzętów. Napisz jak będzie już coś wiadomo.Może to trochę egoistyczne ale szukałam Twojego dziennika licząc na to, że może zdjęcia ogrodu powklejasz. Potrzebuję inspiracji a Twój ogród należał do jednych z moich ulubionych.Trzymajcie się ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.06.2006 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 mpb 1971 zdjęcia ogrodowe powróciły na razie stare, ale pojawią się też nowe Szczegóły w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 witaj Zielona fajnie że wrociłaś.... cieszę sie że udało się odszyskać skadzone rzeczy ....i że wróciły zdjęcia ogrodu czekam na aktualizację pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zielona cieszę że sprawa z kardzieżą zakończyła się w sumie dobrze. Bardzo fajnie że znowu jesteś i pokazujesz fotki ogrodowe Czekam na świerze zdjęcia bo szukam inspiracji a u Ciebie jest slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witaj Zielona cieszę się że wróciłaś gratuluję mężowi, nie każdy by się chciał bawić w detektywa... dobrze że sprawa się tak zakończyła. I ja też czekam na nowe fotki, nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witaj Kasiu ......mam nadzieje ,że wróciła Wam wiara w czlowieka i te straszne momenty z lekka zatarł czas .Serdecznie pozdrawiam i 3-mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A mnie urzekkła ta różowa trawa bo to chyba trawa ozdobna co Choc ogólnie widać ze masz cudnie i ze smakiem, Pozdrawiam i spokojności zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.06.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zielona fajnie, że wróciłaś na forum, jakże przyjemnie poptrzeć na tak zadbany ogród, bardzo mi się podoba, jest taki wymuskany, więcej zdjątek prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja też się cieszę, że znów jesteś. Co prawda zdjęcia Twojego domu i ogrodu wprowadzają mnie w cieżką depresję ( że ja tak nie umiem ), ale z masochistyczną ciekawością chcę je oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 I ja dołączam do grona cieszących się z Twojego powrotu i odzyskania skradzionych rzeczy No i mam dokładnie tak samo jak Ania Serdeczne pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2006 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witajcie dziewczyny (same dziewczyny ... widać kto tu dba o ogród; ) Zapewniam was, że mimo szczerych chęci zrobienia aktualnych zdjęć ogrodu, nie było to bardzo możliwe w ten weekend - cały czas padało i było zachmurzone. Ale co się odwlecze .... A w ogrodzie wszystko zmienia się z dnia na dzień, codziennie widzę, że coś baaardzo urosło, albo karczownik - taki szkodnik - uciął lilie, wiciokrzewy i rododendrony. Na rabatkach zrobiło się ciasno, więc przesadzam - mój ogród to ogród "wędrujący". I jeszcze jedno - dziewczyny nie przesadzajcie - jak ja oglądam wasze zdjęcia to czerpię pomysły właśnie od was Ania to co u Ciebie na zdjęciach jest podpisane "Nie wiem co to, ale bardzo mi się podoba" - to SKALNICA - bardzo dobrze się czuje w otoczeniu kamieni, więc daj tam ze dwa otoczaki lub inne kamyczki. andrzejka to różowe to tawułka, mam jeszcze taką ciemoczerwoną, ale bardzo powoli u mnie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 no i są zdjęcia Hurrra! bardzo zielono u Ciebie ...i nie jest to aluzja do Twego nicka wszystko rośnie jak na drożdżach a z przesadzaniem to chyba tez tak będę miała...na początku wszystko jest małe i chcemy zapełnić puste pola, a potem się rozrasta i trzeba przesadzać .....ale wcale mnie to nie martwi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zielona ale pięknie u ciebie już wiem skąd będę czerpała inspiracje jak już przyjdzie pora zagospodarowywać swój ogród. ps. pamiętasz może jakiej firmy masz kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zielona - ale Ci pięknie wszystko porosło w ogródku pamiętam jak to sadziłaś .....masz dobra rękę do zielonego ślicznie ,ślicznie ....i znowu Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.06.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zielona ale pięknie u ciebie już wiem skąd będę czerpała inspiracje jak już przyjdzie pora zagospodarowywać swój ogród. ps. pamiętasz może jakiej firmy masz kostkę? Kostka to nostalit pomarańczowy firmy Bruk-Bet - kupowany w Krakowie Dla mnie inspiracją jest ogród toli z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dla mnie inspiracją jest ogród toli z forum. dla mnie też ale teraz będę sie inspirować w dwóch ogrodach dzięki za namiar na kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 06.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zielona kiedyś dawno, dawno temu widziałam wnętrze Twojego domku Jeszcze na etapie wprowadzania powolnych zmian....Jeżeli ewoluowało tak , jak ogród, a z opisów mogę sobie wyobrazić, że tak , to teraz wszystko to razem do kupy wygląda bajecznie Cieszę się, że mogliście choć częściowo odzyskać stracone rzeczy i życzę Ci, aby w Twoim domu bywali już zawsze tylko zaproszeni goście. Mam nadzieję, że wewnętrznie poradziłaś sobie z tą sytuacją ... Ze spraw budowlanych: dom macie ocieplony wełną 15+5 - nas straszą, że obecnie standardem jest co najmniej 30cm ocieplenia.. Jak oceniasz - te 20 cm wystarczy, czy jednak nadbić krokwie i położyć dodatkowe 10cm? Zrozumiałam, że do komina od kominka nie wkładaliście żadnego wkładu. Jak zachowuje się komin - w tym temacie znów słyszymy rady : wkładka niezbędna. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zielona ja tez juz kiedys sie zachwycalam Twoim domem i ogrodem...Musze powiedziec, ze jak juz mam mysli typu, aj, zeby ten domek byl moj, to znaczy, ze juz bardziej nie moze mi sie spodobac... Pieknie masz. A taki ogrod jak u Ciebie i u Toli, to marzenie chyba kazdego z nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts