Pyza 31.05.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Cześć Zielona! Witam w klubie , ja też notorycznie zmęczona . I to nie fizycznie, mój mózg jest przeciążony obmyślaniem coraz to nowych rozwązań i rozwikływaniem komplikacji mnożących się jak grzyby po deszczu. Wczoraj i dziś robili szambo, w poniedziałek będą kończyć. Przy okazji jest trochę ziemi z wykopu i można wyrównać działkę chociaż z jednej strony (przed domem). i mamy większą motywację do sprzątania śmieci . Wycenili Ekofiber, cena do przyjęcia, chyba się zdecydujemy. W tym tygodniu: drzwi wejściowe, otwory wentylacyjne (strych, "piwnice":wink:, gaz (chyba), elektyk będzie wprowadzał prąd do domu. Od 9 czerwca wraca ekipa od wykończeń. To tyle u mnie (na razie, i nie wiadomo czy na pewno, bo przecież wszystko może się zmienić, jak to na budowie ). Pozdrawiam seredcznie Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.06.2003 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Dzięki za słowa otuchy.Odpoczęłam w niedzielę (Dzień Dziecka, basen, kino, pizzeria, karuzele) i sytuacja wygląda troszkę lepiej.Rozpisałam sobie karteczki z listą spraw, które muszę załatwić na każdy dzień (narazie do środy) i jest to do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Wszystkiego naj, naj, najlepszego, STO LAT, STO LAT, niech zyje nam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 wszystkiego najlepszego Zielona !!!wpadnij do klubowej na torta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.06.2003 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Dzięki, dzięki Na torta już wpadam do kawiarni. Oj dosłodzę się dzisiaj ... dosłodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 gratulacje Kasiu, marzenia się spełniają, życzę oceanu radości PO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 04.06.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Serdeczne życzenia z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 04.06.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Dużo zdrowia, szczęścia, pieniążków i wszystkiego naj, naj, naj, Ciesz się, jesteś taka młoda....szczęsliwego ŻYCIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 04.06.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ .... mamy tyle samo lat Moja Kasia zazdrosci Twoim dzieciakom pokojow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Sto lat! Sto lat! niech żyje Kaśka naaaam! Wszystkiego co najlepsze - własciwych wyborów (kafelkowych, życiowych etc.) dużo zdrowia i energii. Szczecin pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Dziękuję wszystkim za życzenia. Bardzo mi jest miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 To jeszcze i ja: wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.06.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 To ja też się dołączam do życzeń urodzinowych 33 lata... kiedy to było !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 łamatko....dawnooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 05.06.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Zielona, jak sie wstawia takie skaczace ludziki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2003 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 tez bym chciała wiedziec...bo ludzika juz wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.06.2003 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Paj, Teska W profilu jest miejsce na emblemat, tam trzeba wstawić link do rysunku np. z jakiejkolwiek strony z ludzikami czy rysunkami trzeba wybrać jeden, skopiować link, wstawić w okno emblemat, wyciąć [obrazek] z przodu i z tyłu i już jest, lub nie wycinać, zależy jak jest. Oj zagmatwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 A jak wyciąć ten obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.06.2003 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 MaluszekW profilu masz USUŃ OBRAZ i wyślij info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Usuń obraz mam, ale co z wyślij info? Może coś robię nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts