Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Zielonej - KOMENTARZE

Recommended Posts

Cześć Zielona! Witam w klubie :wink:, ja też notorycznie zmęczona :sad:. I to nie fizycznie, mój mózg jest przeciążony obmyślaniem coraz to nowych rozwązań i rozwikływaniem komplikacji mnożących się jak grzyby po deszczu.

Wczoraj i dziś robili szambo, w poniedziałek będą kończyć. Przy okazji jest trochę ziemi z wykopu i można wyrównać działkę chociaż z jednej strony (przed domem). i mamy większą motywację do sprzątania śmieci :wink:.

Wycenili Ekofiber, cena do przyjęcia, chyba się zdecydujemy.

W tym tygodniu: drzwi wejściowe, otwory wentylacyjne (strych, "piwnice&quot:wink:, gaz (chyba), elektyk będzie wprowadzał prąd do domu.

Od 9 czerwca wraca ekipa od wykończeń.

To tyle u mnie (na razie, i nie wiadomo czy na pewno, bo przecież wszystko może się zmienić, jak to na budowie :wink:).

Pozdrawiam seredcznie :smile:

Trzymaj się :smile:

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Paj, Teska

W profilu jest miejsce na emblemat, tam trzeba wstawić link do rysunku np.

z jakiejkolwiek strony z ludzikami czy rysunkami

trzeba wybrać jeden, skopiować link, wstawić w okno emblemat, wyciąć [obrazek] z przodu i z tyłu i już jest, lub nie wycinać, zależy jak jest.

Oj zagmatwałam :roll: :roll: :roll: