Zielona 06.06.2003 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Maluszek Robisz dobrze. Przez chwilę ten obrazek się pojawił, ale taki raczej wielki a nie "maluszek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 No właśnie. Mam same duże obrazki i chciałabym je zmniejszyć ale nie wiem jak i nie wiem gdzie jest to 'wyślij info' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 06.06.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 a gdzie znajde takie smieszne obrazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 08.06.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Pozwól mi dołączyć do grona osób będących pod wrażeniem tempa Twoich postępów w budowaniu. Buduję w woj.małopolskim (okolice Trzebini/Chrzanowa) i właśnie wczoraj skorzystałam z Twojego "przewodnika" po krakowskich hurtowniach ceramiki. Jestem bardzo zaintrygowana drzwiam wewnętrznymi (na zdjęciach wyglądają bardzo ładnie). Bardzo proszę o namiar na wykonawcę i Twoje pierwsze wrażenia jako użytkownika. Pozdrawiam i życzę sukcesów, Marbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.06.2003 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 MarboMiałam przesłać Ci na priva namiar na wykonawcę drzwi, ale zrobię to tutaj, ponieważ jestem naprawdę zadowolona.Zakład w Skrzydlnej tel. (018) 33 31 034, najpierw musisz jechać obejrzeć, wybrać coś, potem robią wycenę, przyjeżdżają na pomiar, ok 4 tygodni trzeba czekać i przyjeżdżają montować. 1 komplet (ościeżnica, szkrzydło z szybkami, listwy maskujące, bez klamek) kosztował ok. 1000 zł. bez rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 09.06.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Dzieki za odzew.Dzwoniłam już. nawet godziny pracy mają ludzkie.Ościeżnica - na jaką szerokość w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.06.2003 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Marbook. 14 cm.Trzeba się trochę potargować.Wzięliśmy 11 szt. drzwi wewnętrznych i 1 szt. zewnętrznych. Więc o cenę walczyliśmy ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.06.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Piekny kominek , naprawde jestem pod wrazeniem, i jak super z tymi poleczkami po bokach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Zielona- tak jak pisałam kiedys wczesniej, nie bardzo podobaja mi się nowoczesne kominki - jest jednak wyjątek - Twój jest piękny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.06.2003 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Bardzo się cieszę, że są osoby, którym oprócz mnie i Marka kominek się podoba. Mój tata i teściu co przechodzą koło niego to kręcą wymownie głową. Może na zdjęciach tego nie widać (no może na tym z holu) ale nad kamieniami zamontowaliśmy 2 delikatne lampeczki, które oświetlają kamień (takie jak się stosuje do podświetlania obrazów), narazie są okryte folią. Na stronie 2 i 3 w albumie są też zdjęcia łazienek. Moim rodzicom bardziej się podoba dziecięca (pomarańczowa), ja jestem zakochana w oliwce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 mnie podoba się bardziej pomarańczowa - u siebie chcę też taką - może ciut jaśniejszą - lub pomieszana z delikatnym zółtym. A kominek jest rzeczywiscie ładny- aż sama się zastanawiałabym jak by wygladał u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.06.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 kominek bardzo fajny, tez zastanawiałm sie jak by pasował u mnie Powiedz jaki to kamien ? i jeszcze powiedz jakie masz parapety znaczy z jakiego drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 10.06.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 ciekawy kominek, podoba mi sie:), lazienka oliwkowa jest b.b.b ladna, lubie podobne tony, u mnie bedzie chyba cos w szarosciach, ale jeszcze nie zdecydowalismy, wszystko zalezy od lukswerow jakie kupimy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.06.2003 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 TeskaParapety są z tego samego drewna co okna: mahoń meranti, kolor lakieru Sikkens Alt Kiefer 073, takie sam kolor mają drzwi.Parapety są dość delikatne i wszystko co będę na nich stawiać musi być na serwetkach (bardzo łatwo się rysują)Najlepiej całość okna widać na tym zdjęciu.http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=19&id=5848&q=Mój%20dom&k=5&nxt=18Jedyne umyte okna w całym domu. A kamień na kominku to Kastylion (ściągany z Francji) takie sprasowane muszelki. Czasami robi takie samo wrażenie jak odkrywka na żwirowniach. Widać poziome pasma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.06.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Oliwkowa łazienka jest przepiękna, ja planuję też oliwkę, ale trochę ciemniejsze płytki i połączone z jasnożółtymi. Dawno już chciałam Ci powiedzieć, ze Twój emblemacik jest prześliczny i uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 11.06.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Witaj Zielona! Serdeczne gratulacje, domek jest piekny. Szalenie mi sie podoba Twoj kominek. Jest taki wyjatkowy, a te poleczki po bokach, moje marzenie. Czy ten pomysl jest opatentowany, bo jesli pozwolisz to moze "sciagne" cos od Ciebie Czy mozesz mi napisac gdzie zamawialas ten kamien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.06.2003 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Alanta. Mój emblemacik odzwierciedla obecny mój stan ciała i ducha. Skaczę i miotam się by się „wykończyć”, może tylko nie skaczę w miejscu. mAgnes Z kominkiem było tak. Zobaczyłam podobny w czasopiśmie, kilka tygodni zajęło mi znalezienie podobnego wzoru. Wszyscy dystrybutorzy wkładów SUPRY powinni mieć w katalogu obudowę o nazwie ALTAIR (jak chcesz to mam namiar na krakowskiego dystrybutora, tylko trochę się skomplikowała sytuacja prawna firmy, bo zmarł właściciel) Kamienie KASTYLION ściągają je z Francji dystrybutorzy wkładów kominkowych Supry.Półeczki po bokach i lampki oświetlające kamień to mój pomysł, wymaga precyzyjnego wykonania izolacji i nie jest tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Zielona - ależ masz dzień !!! dobrze że istnieje ta mordka pozdrawiam serdecznie z życzeniami szybkiego wyjasnienia wszystkich spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Twoje dzisiejsze doświadczenia wskazują jak cennym dla całej gospodarki "zwierzątkiem" jest inwestor. Od ust sobie odjemie a da zarobić innym, bo musi . Policz, ile to już dziś dzięki Tobie zarobili operatorzy telefonów ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 ...jak Ja bym chciala byc na takim etapie....mysle ze w nowym domku, bedzie sie Wam wspaniale mieszkało...i tego Wam Zycze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts