MonteChristo1995 04.12.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Witam. Dziś zauważyłem, że jeden panel podłogowy ma "drobne" wgniecenie. Jest ono widoczne tylko pod światło. Samo wgniecenie nie jest niezwykle głębokie i duże, jednakże gdy przesunie się palcem, można wyczuć wgłębienie. Stąd moje pytanie, czy istnieje jakiś środek, który pozwoli wypełnić to wgniecenie? Mam nadzieję, że ktoś uprzejmy udzieli mi rady, w jaki sposób się z tym uporać. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 04.12.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Witam. Dzi woski twarde na gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo1995 05.12.2016 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dzięki za odpowiedź. Czy taki wosk oraz nożyk do topienia znajdują się powszechnie na półkach sklepów budowlano-meblowych? Ponadto, jaka może być tego cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciesla11 05.12.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Skoro nie widać wgniecenia, jedynie pod światło i nie rzuca się zbytnio w oczy ani nie przeszkadza w funkcjonowaniu, radziłbym to pozostawić. Żaden wosk ani kit nie pokryje niewidocznie, zawsze będzie różnica w kolorze i będzie się mocn odróżniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo1995 05.12.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Czy możliwe jest zdemontowanie kilku warstw paneli i wstawienie w pełni dobrego na miejsce wadliwego? Nadmienię, że posiadam bezklejowe panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 06.12.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Wymień ten uszkodzony panel,na youtube jast pełno filmików jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo1995 06.12.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 To zbyt ryzykowne, jak dla mnie. Zależy mi na tym, czy bezpiecznie i łatwo można zdemontować kilka paneli, aby po włożeniu nowego w miejsce wadliwego móc je ponownie zamontować. Ma ktoś doświadczenie w tej sferze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 06.12.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 w większości przypadków można bezpiecznie i łatwo, jednak czytając twoje posty mam wątpliwości czy zostanie spełniony chociaż jeden warunek. Bez urazy ale bezpieczniej dla ciebie jeśli zlecisz to komuś kto już kiedyś w życiu układał panele, może jakiś kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts