grzech25 05.12.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Grubość i jakość materiałów izolacyjnych to jedno, a realna izolacja i temperatura ścian od wewnątrz to drugie. Może ktoś robił fotki i może opisać jaką ma ścianę, izolację, temp w pomieszczeniu przy temp zewnętrznej? U mnie mocno świeci od zewnątrz połączenie fundamentu z ocieplaną ścianą - widać jak ciepło się "wylewa" Jak zrobi się bardziej minusowo to obfocę jeszcze sufity bo domek parterowy z nieużytkowym poddaszem, dach nieocieplony tylko 10 wełny leży na podłodze na strychu. Jak ktoś się dołączy do tematu chętnie wrzucę kilka fotek z użyczonej vigo 50. Nie wiem czy w dobrym miejscu zapodałem - jak co to proszę o przeniesienie. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez grzech25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts