lukasz1006 05.12.2016 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Czy ktoś z użytkownik posiada i może coś o nim powiedzieęc?Cena 2000zł pytanie czy warto? W czym jest lepszy inny rekuperator w cenie 5000zł wzwyż.Sprawność do 95% a jak to faktycznie wygląda? Nie ukrywam że cena jest przyzwoita - i czy jest sens przepłacać i wiedząc że WM i tak nigdy się nie zwróci. Edytowane 6 Grudnia 2016 przez lukasz1006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 11.12.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Mam poprzedni model Luna 200 i już 3 rok działa, myślę, że te po5tyś i więcej, są lepiej wykonane, pewnie cichsze i mniejsze. Moim zdaniem nie warto przepłacać, ale każdy musi sam zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
indiii 05.02.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Mam poprzedni model Luna 200 i już 3 rok działa, myślę, że te po5tyś i więcej, są lepiej wykonane, pewnie cichsze i mniejsze. Moim zdaniem nie warto przepłacać, ale każdy musi sam zdecydować a przerabiales jakos ta Lune? sam montowales? tez szukam taniego rozwiazania, dzisiaj jeszcze na Vent-axia hr250 trafilem jako konkurencja do Luny, o ktorej tutaj duzo osob zle pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 26.10.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Trochę późno , sam montowałem, włożyłem przewód grzewczy. Napisz co wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts