veratoxic 06.12.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Po demontażu sufitu podwieszanego na stelażach w miejscach gdzie były kołki mam kratery. Trzy dziury po usunięciu luźnych drobin powiększyły się do tego stopnia że mogę włożyć rękę. W piątek mam umówionych tynkarzy na szpryce i nie wiem jak załatać takie duże dziury. Oczywiscie trafilo na kanal i jest duzo wolnej przestrzeni.Pomocy! Edytowane 6 Grudnia 2016 przez veratoxic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 06.12.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Tynkarze sobie poradzą , styropian siatka i szpryca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veratoxic 06.12.2016 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Niestety wydaje mi sie ze nie koniecznie bedzie ich to obchodzic. Kanal jest pusty nie liczac piachu i nie bedzie do czego szprycowac. Myslalam zeby wlozyc kawalek plaskiej cegly i w szczeline wcisnac piane montazowa liczac ze sie rozprezy i przycisnie cegle. Jak myslicie? Edytowane 6 Grudnia 2016 przez veratoxic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 06.12.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Pianka też nic nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veratoxic 06.12.2016 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Dzis na spokojnie zmierze wysokosc kanalu ale obawiam sie bedzie ok 25 cm. Nie wiem czy sama piana rozprezy sie na tyle zanim wypadnie przez otwor wielkosci piesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 06.12.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Tynkarze sobie poradzą. Nawkładają styropianu, zapsikają pianką, obetną, siatka, tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veratoxic 07.12.2016 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Moze komus sie przyda. Jest taka magiczna szybkoschnaca zaprawa naprawcza na bazie cementu ktora wiaze w kilka minut. Troche wysilku i tej dziury i kilku mniejszych juz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 13.12.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Ja bym na kawałek płyty nałożył w miarę elastycznej zaprawy betonowej w kształcie walca o srednicy otworu > docisnąć do stropu > puknąć w płytę ze 2x młotkiem żeby nad otworem zrobił sią grzybek > podstęplować > rano zobaczyć czy się udało. (tylko głośno myślę !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veratoxic 02.01.2017 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Bardzo fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts