Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Złotóweczki, dziesiąteczki, stóweczki - wszystko przygarniamy - na wakacje dla dzieciaków zbieramy :)
  • Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pewnie wszyscy pierniczą, albo piernikują lub też bigosują. Nic to, poczeeeekaaamyyy :)
Pewnie wszyscy pierniczą, albo piernikują lub też bigosują. Nic to, poczeeeekaaamyyy :)

anSi Kochana albo pracuja w sobote i niedziele ( tak jak ja :( )

anSi Kochana albo pracuja w sobote i niedziele ( tak jak ja :( )

I ja też - dzisiaj właśnie wróciłam, a jutro od rana znowu :(

Cisza, jakby na burzę szło :confused: Pewnie wszyscy kombinują, przeliczają, co by tu komu podprowadzić i za ile? A może czasu nie mają? Ale, ale....u nas czas wolny można kupić. Tylko 10 zł za jedną małą chwilkę.
Puuusto wszędzie, głuuucho wszędzie. Co to będzie, co to będzie......:)

Hejka, wyskakiwać z kasy raz-dwa a nie chować w skarpetach :rolleyes:

Poproszę o:

7. Ptasie Trio-Trele - 80 zł

22. Magnes nr 1 - 50 zł

stary - a wiesz, że myślałam o Tobie dzisiaj :) Coś czułam, że gdzieś bliziutko się czaisz :)
Dopiero wróciłem z delegacji, a tam nie miałem czasu i głowy do licytacji- wiedziałem, że jeszcze zdążę...:lol2:
No nic to, przed nami...Ta ostatnia niedzieeeeeelaaaa, jutro się pożegnaaaamyyyy...... Ale zanim to nastąpi, liczę, że licznik niejednokrotnie zakręcimy. Czego sobie i Państwu życzę :)
4150 - jest nieźle, ale....może być duużo, duuużooo lepiej, czyż nie?

anSi moze byc lepiej wiadomo :p , to kto nastepny do licytacji , komu pyszne ciasteczka , komu slodkosci z bomboniereczek , juz nie wspomne o przepieknych oranamentach od Naszych Kochanych FORUMEK komu kilka CUDNYCH karteczek wykonanych przez Dzieci a moze choineczke ??

Zapraszamy , zapraszamy ....... wszystkie dobre duszki :bye:

to ja podbiorę Żelce gwiazdki #53 za 60

może to będzie kamyk, który ruszy lawinę - a może ludzie jak na allegro czekają na ostatnie minuty???:lol2:

Witam,

Widzę, że Stary zakosił moje bombki. To ja nr 6 Ptasią bombonierkę za 50 zł:)