Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja prac dzieci z Ogniska Marymont - LICYTACJA (do 18 grudnia)

Recommended Posts

Doberek, kolejny, nieco mroźny, trochę śnieżny dzień przed nami. Księżyc w pełni. Na termometrze -1. Konfiguracja pogodowa sprzyja wielkim czynom. No to moi kochani - zaczynamy :)

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

map78 Dziękuję :yes:

Konradmiral86 - bardzo mi prykro:(

Wiwik - dziękuję piękne wejście:yes:

Wolczyn - noooooooooo toś zalicytował prawdziwe wyzwanie dla Redakcji:D

O, to, to! tak się trzeba kłócić. :hug:

Kochani uzbieraliśmy do teraz 3235zł. Do zeszłorocznej kwoty 5000zł to troszkę jeszcze nam brakuje.

Co ja mam gadać, sami taką poprzeczkę ustawiliście w zeszłym roku, :wiggle: no i jak tu teraz Dzieci rozczarować, że w tym roku będzie mniej, że niby co, nie ładne te rzeczy, a One całe swoje serca w to włożyły..., co my Im powiemy, jak licznik nie dociągnie do tego wyniku co w zeszłym roku.., ja się troszkę martwię, że Im minki zdziwione będą....:o

Święta idą, prezentów szukają, a tutaj nie chcą zaglądać??? :sick:

Jest tu nawet taki wątek, co swojej żonie kupić na święta... A co kupić, co kupić..., serca troszkę a nawet duuuużo!!! Czy Wy wiecie ile serca jest w tych pracach tutaj wystawionych???????

A tak w ogóle, fantów wciąż poszukujemy!

No nie chce mi się wierzyć, ze w zeszłym roku dostaliście same udane prezenty..., :lol:że żaden nie leży schowany gdzieś tam w szafie i macie tylko nadzieję, że z tej szafie nie wyskoczy by Was postraszyć?!

Was postraszyć, ale tuuutaj komuś na prawdę może się spodobać a nawet sprawić wiele radości...

No to, czekamy, czym nas tutaj zaskoczycie! Pamiętajcie tutaj każdy fant jest superantski!!! Jeśli nie wiecie jak wkleić zdjęcie, to zrobimy to dla Was!

Tutaj nie ma rzeczy niemożliwych! :wiggle:

Jestem kochani, przepraszam, że długo mnie nie było, ale....czasem tak się składa, że coś niefajnego wypada :( Najważniejsze, że licznik się kręci. I niech tak zostanie.

Idę się rozejrzeć, co w skarpecie piszczy, a Wy liczcie zaskórniaki :)