anSi 18.12.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Następnym razem trzeba jasno napisać, o jaką strefę czasową chodzi :rollseyes: wiwik - ta aukcja nie zna granic ani stref czasowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2016 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Kochani dziękujemy!!!! Za to że licytowaliście. AnSi, Edzi, Edycie M i Żelce za moderowanie licytacji i wspaniały doping! AnSi i Edyta M otrzymują specjalne rangi - żeby chociaż w ten sposób Was docenić. Dziękujemy licytującym i prosimy o adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Redakcjo - dziękuję- to naprawdę zaszczyt dla mnie ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.12.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 wiwik - ta aukcja nie zna granic ani stref czasowych :) No niby nie ale może ludziom się wydawało, że zakończenie jest o 22 w innej strefie Jaki tytuł przelewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 No niby nie ale może ludziom się wydawało, że zakończenie jest o 22 w innej strefie Jaki tytuł przelewu? Zawsze można dorzucić parę grosików - zgodnie ze swoją strefą czasową :)Tytuł przelewu pewnie niebawem Redakcja poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.12.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Kochani - 4435 i......koniec fantastycznej, 11. aukcji da dzieciaków z Marymontu. Pięknie dziękuję za możliwość uczestniczenia i obcowania z tak fantastycznymi licytującymi Pospisuję się pod tym. Dziękuję licytującym tym stałym i tym nowym. W no i dziewczynom zwłaszcza niestrudzonej anSi , ten wynik to w dużym stopniu Wasza zasługa. Tak pięknie trafiałyście do serc i kieszeni licytujących. Do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.12.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Tytuły zasłuzone!Kontradmiral86,wiwik -poproszę o Wasze adresy;rano wyslę i mam wielką nadzieję,że gwiazdeczki dotrą do Was przed świętami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2016 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 DANE DO WPŁAT:STP "Stara 4"00-231 Warszawaul.Stara 4 nr konta: 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126Koniecznie z dopiskiem: Aukcja Forum Muratora- darowizna Ognisko Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 18.12.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Dziewczyny moderatorki jesteście WIEKIE, dziękuje za możliwość brania udziału w licytacji. Kocham Was. anSi proszę o adres na priv to jutro wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 No i to już! Niech żałuję kto z nami nie był! Wszystkim Forumowiczom którzy dzielnie walczyli, (nie tylko o moje fanty ), dziękuję za zabawę, za czas, za Serce, za to, że się Wam wciaż chce pomagać, za to, że mimo własnych spraw, mimo przygotowań do Świąt, braku czasu i nie wiem sama co tam jeszcze..., jesteście tutaj, pomagacie Dzieciom a nam wszystkim wiarę w Ludzi przywracacie! yaco181, TAR, kjuta, mmelisa, do Was kieruję szczególne podziękowania i proszę Was o adres na pw. Mam nadzieję, że za rok znowu tutaj się spotkamy, a może nawet i w jeszcze większym gronie! Zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Dziewczyny moderatorki jesteście WIEKIE, dziękuje za możliwość brania udziału w licytacji. Kocham Was. anSi proszę o adres na priv to jutro wyślę. Wysłałam priva, ale nie wiem, czy dotarł - taka niezguła ze mnie. Sprawdź, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 18.12.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Wysłałam priva, ale nie wiem, czy dotarł - taka niezguła ze mnie. Sprawdź, proszę Dzięki dotarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 18.12.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja też bardzo dziękuję za wspaniałą aukcję prowadzącym i licytującym. Wszystkim życzę wspaniałych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 18.12.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Przelew wykonany, adres wysłany Dzięki wszystkim i WESOŁYCH ŚWIĄT!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 18.12.2016 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Melduję, że przelew poszedł, adres również. Dziękuję za licytację ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYCH, SAMYCH POGODNYCH DNI ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH I LICYTUJĄCYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2016 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Kochani, dziękuję za wylicytowanie zawieszek i proszę o adresy. Jutro chciałabym je wysłać Dziękuję za wspaniałą AKCJĘ http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/p050.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2016 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Czyli kjutahttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s035.gif i wiwik http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 A wiecie, jakoś miałam zapamiętane, że aukcje kończą się o 24.00 I teraz słaaaaabo, bo się okazuje, że moja świeczka kochana już nie moja (Zelka dopadnę Cię http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s035.gif) Ale, żeby moja wygrana była ładnie "zaokraglona" to ja, spóźnialska, poproszę jeszcze CZAS WOLNY za 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.12.2016 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Hej! Wpłacone! Może towarzysko się nie udzielałam ale sercem byłam z Wami i często zaglądałam. Chciałam magnes nr3 przebić ale nie chciałam Melisce zabierac <3 Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 19.12.2016 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Przelew zlecony,adresy wysłane, dzięki i świąteczne uściski dla całej aukcyjnej ekipy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts