Romana101 20.12.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Serwetka do Maciejka2 :hug:wysłana wczoraj, dzisiaj wyrusza w podróż szafeczka do boguslaw . Na przyszłą aukcje postaram się wydziergać więcej serwetek i ozdób świątecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 20.12.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Przelew poszedł wczoraj z rana też z malutką góreczką dla równego rachunku Możecie dopisać 25 zł. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 20.12.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Witam! Melduję wykonanie przelewu. Adresy od Mmelisy i kemot_p już dotarły - jutro z rana wysyłam książki priorytetem. Dziękuję wszystkim za tegoroczną licytację i do zobaczenia za rok:bye: Z pewnością za rok również tu wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2016 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Jak co roku, dzieci z Ogniska Pracy Pozaszkolnej Marymont przygotowały na aukcję piękne prace. Forumowicze zebrali: 4505 zł Proszę o małą korektę na koniuszku tekstu powyżej... Powinno być 5.000.- Żelka. Ściskam serdecznie Czy to pewna wiadomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.12.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 wygląda, że tak, odkąd boguslaw zakupił wolny czas za 495 zł <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Kochani, moje fanty poleciały do wszystkich do których miałam adres. Do TAR i Mmelisa poszło wczoraj, do kjuta dzisiaj. Do yaco181, adresu wciaż niet! Chłop remont robi i zapomniał mi podać. Czekam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Przelew poszedł wczoraj z rana też z malutką góreczką dla równego rachunku Możecie dopisać 25 zł. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok Haniu dopisane DZIEKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Do yaco181, adresu wciaż niet! Chłop remont robi i zapomniał mi podać. Czekam dalej. Moj adres znasz wyslij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Czy to pewna wiadomość? MYSLE , ZE Z TAK WIELKIEJ SPRAWY POMOCY DZIECIOM NIKT NIE ROBI SOBIE ZARTOW WSZYSCY JESTESMY DOROSLI PRAWDA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Moj adres znasz wyslij do mnie Dawaj adres, bo choć wcześniej wysyłałam fanty, to nie mam adresu zapisanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dawaj adres, bo choć wcześniej wysyłałam fanty, to nie mam adresu zapisanego. juz podaje mnie nie musisz dwa razy mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2016 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Przesyłki w drodze. Nie dostaliśmy adresu od jeszcze 3 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Żelciu dziekuje - ślicznosci :hug:ten pokazany czas idealnie pasuje do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tar-ciu, to ja dziękuję! Prababko, ja dostałam kolorowe gwiazdeczki, czy Ty Kochana na pewno dobry adres wpisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.12.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Upss, pieniądze wysłałam z dopiskiem Aukcja Forum Muratora- darowizna Ognisko Marymont, ale nie napisałam od kogo te pieniądze pomroczność jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2016 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) PODZIĘKOWANIA Z OGNISKA MARYMONT Kochani !!! Kiedy Aukcja dobiega końca mamy mieszane uczucia. Z jednej strony nieopisana radość, że udało się. Z drugiej żal, że będziemy czekali na spotkanie z Wami cały długi rok. Trudno się temu dziwić, przecież to całkiem naturalne. Kiedy uczestniczy się w czymś niezwykłym, uczestniczy w przedświątecznej magii, chciałoby się by ten moment trwał i trwał Kochani po raz kolejny pokazaliście, że forumowa społeczność ma wielkie serce, gotowość do pomagania i dzielenia się z nami. Dziękujemy Wam za to, że marzenia naszych podopiecznych spełniają się. To Wasza dbałość o nas daje nam napęd do działania i szansę na realizację nawet najśmielszych planów. Wszystkim uczestnikom Aukcji bardzo dziękujemy. Specjalne podziękowania kierujemy do społecznych moderatorów podgrzewających aukcyjną atmosferę. Jesteście wyjątkowi i mamy ogromne szczęście, że na Was trafiliśmy. Dziękujemy za dziś i od dziś szykujemy się na jutro. Do zobaczenia 1 grudnia 2017- będziemy tęsknić . Ogniskowcy z Marymontu ŻYCZENIA Z OGNISKA MARYMONT: Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Upss, pieniądze wysłałam z dopiskiem Aukcja Forum Muratora- darowizna Ognisko Marymont, ale nie napisałam od kogo te pieniądze pomroczność jasna Gosienko to pewnie zaden problem, wyslalas i to sie liczy zajumałaś moją swiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.12.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Żelko,dobry,dobry:)Dla Stefcia,bo mu bombeczki zabierasz-wredoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dziękujemy Ognisku za piękne życzenia! Od nas też wszystkiego co najnajnajlepsze!!! Będziemy pracować na to aby w grudniu stanąć znowu do słusznej walki o uśmiechy Dzieci i oczywiście piękne fanty!! Ja się w przyszłym roku piszę na jakąś choinkę, jeno nie z piór, bo Stefek mi ją oskubie. Może być z kawy i pomarańczy, i piernikowego bałwanka.., nawet szyszka jakaś tu i ówdzie..., taka pachnąca świętami... No, się doczekać nie mogę! Prababko, Ty Dobry Duszku Ty! Dziękuję, że o Stefciu pamiętasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tar-ciu, to ja dziękuję! Prababko, ja dostałam kolorowe gwiazdeczki, czy Ty Kochana na pewno dobry adres wpisałaś? Ja też dostałam, Prababko - ze wzruszenia ścisnęło mi gardło? No bo jakże tak? Piękne, to mało powiedziane. To istne dzieła sztuki. I jak Ty pięknie słuchać dobra duszo umiesz? Jak pamiętasz? Aż wstyd mi się zrobiło, że ja niczym tak pięknym odwdzięczyć się nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts