Żelka 22.12.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Kendra, Prababko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.12.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Jak miło wrócić po ciężkim dniu pracy, zajrzeć tu do Was i czytać, ile dobra w ludziach jest. Chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 22.12.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Dostałam dziś boską serwetę od Romany Nie mogę się na nią napatrzeć. Dziękuję Romano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.12.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 anSi dokładnie:hug: - chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.12.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Dostałam dziś boską serwetę od Romany Nie mogę się na nią napatrzeć. Dziękuję Romano Bardzo się cieszę, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.12.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 przyznaje, ze poziom i jakosc prac co roku wyższa, gratulacje dla artystów. bardzo dziekuje To prawda TAR , moja Mama jak zobaczyla przepiekna biala choinke z pior to nie mogla uwierzyc , ze to zrobily DZIECI !!!!! jakosc prac kazdego roku jest niesamowita i ta doniczka z patyczkow . Pomysly na wykonanie wszystkich prac fenomenalne ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 23.12.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Melduję i ja, że wszystko dotarło.Jeszcze raz RADOSNYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 To prawda TAR , moja Mama jak zobaczyla przepiekna biala choinke z pior to nie mogla uwierzyc , ze to zrobily DZIECI !!!!! jakosc prac kazdego roku jest niesamowita i ta doniczka z patyczkow . Pomysly na wykonanie wszystkich prac fenomenalne ................. moja anyzowa do tego przepieknie pachnie delikatny aromat anyzu rozchodzi sie w calym salonie. Ja akurat bardzo lubie ten zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.12.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Nie brałem udziału w licytacji ale chciałbym zasilić konto. Czy można jeszcze dokonać wpłaty? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.12.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Nie brałem udziału w licytacji ale chciałbym zasilić konto. Czy można jeszcze dokonać wpłaty? Pozdrawiam. Mozna , mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.12.2016 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Przelew zrealizowany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.12.2016 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Przelew zrealizowany. Pozdrawiam. Bardzo dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 24.12.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia BożonarodzeniowePrzede wszystkim dużo miłości,zrozumienia i zaufaniaMikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 27.12.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Kochani przed Świętami nie zdążyłam napisać, pieniądze wysłane, Bombka dotarła- przepiękna, a jaka duża, ciasteczka u AnSi wylądowały. Dziękuję za możliwość uczestniczenia w tak szczytnym celu do następnego grudnia....Miłych dni poświątecznych, Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 27.12.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 A tak w ogóle to dosta:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.12.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Śpieszę donieść, że przesyłka dotarła, przed samymi świętami bardzo dziękuję i Dzieciaki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 28.12.2016 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 a ja odebrałam wczoraj z biura przesyłki i nie możemy się doczekać kolejnych świąt i dekorowania przepięknymi gwiazdkami od Prababki i przesłodkimi dekoracjami od Nelci :) kartka r 5 od Dzieci natomiast dołączyła już do tegorocznych dekoracji i wzbudza uśmiech za każdym razem, jak ją mijam wszystkiego dobrego i jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.12.2016 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Fanty proszę przesłać forumowiczom, którzy kupili piaski czasu więc niechaj trochę materii też im się dostanie Również osoby mocno zaangażowane w całą tę akcję Greengaz kiuta kemot_p yaco181 RD2011 kontradmiral86 Nelli Sza boguslaw AnSi EDZIA Edyta M Wyszło 11 ale chyba warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 30.12.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Książka o rybach dotarła, niestety po świętach, bo wyjeżdżaliśmy. Ale nie szkodzi, najważniejsze że żonie się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 05.01.2017 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Witam w Nowym Roku życzę zdrowia, uśmiechu, samych pogodnych dni oraz życzliwych ludzi wokoło Donoszę że przesyłka dotarła była przepyszna, Czekoladki zniknęły w mgnieniu oka, a jeszcze miła niespodzianka w gratisie Edyto dziękuję i pozdrawiam do zobaczenia w tym samym miejscu na kolejnej licytacji pod koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts