anSi 09.12.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Nikt nie walczy o WŁADZĘ NA FORUM. NIE-O-GRA-NI-CZO-NĄ? Stołek prezesa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 No nie, aaaniii drgnie....Popsuło się, czy ki diabeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Nikomu bombeczki, choineczki, karteczki, naleweczki nie są potrzebne? A czas wolny nikomu niepotrzebny? A władzy nieograniczonej do zarządzania forum naprawdę nikt nie potrzebuje? NAPRAWDĘ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Nikomu bombeczki, choineczki, karteczki, naleweczki nie są potrzebne? A czas wolny nikomu niepotrzebny? A władzy nieograniczonej do zarządzania forum naprawdę nikt nie potrzebuje? NAPRAWDĘ? Tak jak Ty Kochana zachecasz do licytacji to NIKT Ludki Kochane licytujcie , licytujcie .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2016 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 A może macie coś gdzieś w zakamarkach? Coś co tylko kurze łapię a ktoś by się na to ucieszył? Szukać, szukać, to się wystawy szybciutko! A w piwnicach nic nie zalega? Słoików żadnych z pysznościami nie ma, kiedyś tu było nie mało takich rarytasów, że hej. Pierniczki ludzie piekli na licytację... Nooo, nie myślcie tylko, że na niczym się nie znacie i, że wiele nie możecie, bo wiem, że to nie prawda. W chęci siła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Nie wiemy, czy wiecie, ale kto wylicytuje stołek prezesa, ten będzie miał władzę na forum przez 7 dni - żadnej odpowiedzialności, nieoczekiwane nominacje i bany nakładane z powodu widzimisię w pakiecie. Same przyjemności władzy Regulamin władzy stołka prezesa: - Zwycięzca otrzymuje okolicznościowy tytuł - rangę: Prezes Forum - Władza trwa 7 dni i może być tylko ograniczona przez niezależną instancję redakcyjną - w ramach regulaminu. Musimy pilnować stołeczka - 50 zł! A ja sobie mysle , ze taki STOLEK PREZESA to nie moze mniej niz 100 zl. kosztowac no bo co to bylby za Prezes ktory na stolku za mniejsza kase siedzi , a ze wladac lubie to chyba taki stolek musze miec . STOLEK PREZESA - 100 zl. !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2016 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Edytkoooo, Ty wiesz jak ja Cię kocham, że Ty tak o szóstej rano, na baczności jesteś i w ogóle!!! I tak sobie myślę, czy to Twoje serducho choć kiedykolwiek śpi??? Kochani, a Wasze serca, jak tam, śpią czy tak jak u naszej Edytki, nie tylko, że nie śpią ale wciaż tylko pomagają Dobro tworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Zelciu jeszcze nie poszlam spac u mnie w tej chwili 23:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2016 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 O tej porze to ja nawet nie wiem jak się nazywam, a Ty jeszcze tyle dobroci jesteś w stanie z siebie wydobyć! A u mnie jakieś skrzaty bombeczki zrobiły.., ja nie mogę, wstaje rano a tu bombki w skarpecie... Myślę sobie, że to w sam raz na aukcje dla Dzieci. Idę wkleić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Znow jakies slicznosci Zelciu na aukcje przywedrowaly :hug:o MATKO pracowite te Skrzaty ..... zaraz biegne oblukac te RARYTASY . I jak tutaj zasnac !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Bombka od Skrzata numer 39 od Zelciowych Skrzatow - 60 zl. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Edyta M trzeba bylo skrzata dopisac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2016 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Kochana a która, bo jest trzy..., jeszcze lakierem pachną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Skrzat numer 39 ( sie poprawilam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2016 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Nioo, to dobranoc, odpoczywaj Kochana i wracaj do nas szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Kochani PRZECUDNEJ URODY BOMBKI OD ZELCIOWYCH SKRZATOW cena wywolawcza jedyne 30 zl. za sztuke !!!!!! za darmo drodzy Panstwo , za darmo prosze licytowac i kasy nie zalowac cala noc biedactwa pracowaly zeby takie sliczne Cudenka powstaly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Nioo, to dobranoc, odpoczywaj Kochana i wracaj do nas szybciutko. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.12.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 żelko,budzisz we mnie dziecko:)przez chwilę ją będę mia la-41-30zł (dziś zagram może w totka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Doberek! Dzieffczęta, jakże pracowitą nockę miałyście, jakich cudności poprzybywało Zapraszamy, cuda tutaj mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 1530- na dobry sobotni początek. Dobrzy ludzie - otwórzcie dzisiaj serca i portfele. Grosz do grosza i dziecięce marzenia dostaną szansę spełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.12.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Mozna nawet otworzyć swoje serce a portfel małzonka/ki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts