Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja prac dzieci z Ogniska Marymont - LICYTACJA (do 18 grudnia)

Recommended Posts

Dobrze, Prababko prawisz :) Niech no tylko zacznie się dziać.

Zachęcamy, polecamy - cuda w sam raz na święta, na niepogodę i pogodę, na dobry czas. Dla każdego - dla dużego i małego. To co - skusi się ktoś?

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zostawiam 1530 złotóweczek w skarpecie. Idę popracować. Zachęcam do licytacji przecudnej urody bombek Żelkowych. To naprawdę małe dzieła sztuki

Pudełko Ariadny za 150zł poproszę:)

P.S. Mój nick to map78, a nie mp78 - ale to szczegół;)

Mea culpa ... wszedłeś rano z takim rozmachem, że byłam w szoku. To przez ten szok Twój nick zniekształciłam.:yes:

Na kolejnej licytacji map78 baaaaaardzo pozytywnie szokuje:) Wielkie dzięki

Edytowane przez EDZIA

Kochani licytujcie bo czas ucieka , jeszcze jedna piekna BOMBKA od Zelci nie ma swojego wlasciciela :( , zachecam do wylicytowania , sama mam kilka Zelciowych ornamentow wylicytowanych przy okazji roznych aukcji i powiem szczerze , ze TAKICH W ZADNYM SKLEPIE NIE KUPICIE .

Kto chce miec w tym roku najpiekniejsza choinke ten musi koniecznie miec na niej chociaz jeden z takich ornamentow ( szczescie i dobrobyt w przyszlym roky murowane :p ) Ornamenty robione SERCEM i oferowane prosto z SERCA :hug:

Na chwilę znikam, a tu takie cuda - nicki się naprawiają, licznik się kręci, złotówek przybywa, władza przechodzi z rąk do rąk. I o to chodzi :)

41. Bombka w Zimowym Ogrodzie 50zł. poproszę.

jestem :))

1,5 po 100 :)) o 40 od Żelci za 50 :))

Dziefffczyny zdrowie i dobrobyt murowane z Zelciowymi Bombkami ( nie wspomne juz o szczesciu ktorego bedziecie mialy pod dostatkiem :yes: )

:hug:

Szanowni Państwo - mamy już 1915 złotóweczek brzęczących w Mikołajowej Skarpecie. Do dwójki z przodu brakuje ich tylko 85. Kto zakręci i przekręci?

Niektore prace dzieci wciaz wylicytowane za wywolawcza jak myslicie chyba sa wiecej warte niz 10 zl. :( , Dzieciaki tak sie staraly poprosimy o wiecej do skarpety Kochani zawsze byliscie najlepsi BO KTO JAK NIE WY !!!!! :yes: