Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja prac dzieci z Ogniska Marymont - LICYTACJA (do 18 grudnia)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sa jeszcze sliczne magnesy np. na lodowke , ktore przez caly rok beda Wam przypominaly o licytacji swiatecznej , komu magnes z Mikolajem , komu z drzewkiem ???

Zapraszamy :D LICYTUJCIE !!!!!!!

Sa jeszcze sliczne magnesy np. na lodowke , ktore przez caly rok beda Wam przypominaly o licytacji swiatecznej , komu magnes z Mikolajem , komu z drzewkiem ???

Zapraszamy :D LICYTUJCIE !!!!!!!

No i Królewna Fiolleta jeszcze po cenie wywoławczej:(:(:( Ktoś może coś.... zakręci, żeby twórczy nie było przykro

Najlepiej zeby tych groszy bylo minimum 3500 :yes:

Nie, nie nie - jeśli mamy ubiegłoroczny rekord pobić - to musi być ok. 5000 :)

Fantów, fantów nam trzeba. Przejrzyjcie, proszę zakamarki - jakiś alkohol, dżemik jakiś, może pierniczki świąteczne, może jakieś rękodzieło - to rozruszałoby aukcję....tak sobie myślę....

Powinno się kręcić. Dziś poszedł priv zbiorowy do wszystkich.

Mam nadzieje , bo chyba STARZY FORUMOWICZE zaspali :sleep:no bo gdzie Oni sa ????? przeciez aukcja Ogniska Marymont juz od lat o tej samej porze organizowana jest P O B U D K A

Nie, nie nie - jeśli mamy ubiegłoroczny rekord pobić - to musi być ok. 5000 :)

Fantów, fantów nam trzeba. Przejrzyjcie, proszę zakamarki - jakiś alkohol, dżemik jakiś, może pierniczki świąteczne, może jakieś rękodzieło - to rozruszałoby aukcję....tak sobie myślę....

No AnSi ja dziś na okoliczność porządków przedświątecznych znalazłam pomiędzy słoikami nalewkę z lawendy. Nalewka robiona wg przepisu znalezionego w internecie, smak muszę przyznać dość specyficzny i sama nie wiem czy ktoś się skusi

No AnSi ja dziś na okoliczność porządków przedświątecznych znalazłam pomiędzy słoikami nalewkę z lawendy. Nalewka robiona wg przepisu znalezionego w internecie, smak muszę przyznać dość specyficzny i sama nie wiem czy ktoś się skusi

EDZIA najlepiej podaj ile % jest w naleweczce to ktos sie skusi ;) co tam , ze smak specyficzny byla grzalo w zimowe wieczory :rolleyes:

EDZIA najlepiej podaj ile % jest w naleweczce to ktos sie skusi ;) co tam , ze smak specyficzny byla grzalo w zimowe wieczory :rolleyes:

Edytko jakieś 40-45% tak myślę

Kochani ja Wam za dzisiaj dziękuję. Mam nadzieję, że jeszcze powalczycie o fanty. Dobranoc wszystkim.

Dobranoc Zelciu , ja dalej na posterunku - bo jak dowodza najnowsze badania rozne rzeczy w nocy sie moga zdarzyc :eek: .....