Edyta M 10.12.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Też to zauważyłam - kartka nr 1 i nr 4 po 30 zł I jeszcze cudowną Bombkę w Zimowym Ogrodzie za 60zł. poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Sa jeszcze sliczne magnesy np. na lodowke , ktore przez caly rok beda Wam przypominaly o licytacji swiatecznej , komu magnes z Mikolajem , komu z drzewkiem ??? Zapraszamy LICYTUJCIE !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 :):) Edytko a wiesz jak mi się humor po tym poprawił i chęć do pracy wróciła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Sa jeszcze sliczne magnesy np. na lodowke , ktore przez caly rok beda Wam przypominaly o licytacji swiatecznej , komu magnes z Mikolajem , komu z drzewkiem ??? Zapraszamy LICYTUJCIE !!!!!!! No i Królewna Fiolleta jeszcze po cenie wywoławczej:(:( Ktoś może coś.... zakręci, żeby twórczy nie było przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 EDZIU po prosty chce sie zyc , nie ma nic wspanialszego niz pomoc potrzebujacym Do dziela Panie i Panowie kto nastepny , komu bombke , komu choinke , komu magnesik ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2016 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Co za szalony wieczór Licznik się kręci, kogoś jeszcze do pożytecznej zabawy zachęci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 anSi w koncu weekend mamy wiec do zabawy zachecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 I co, znajdzie się 35 złotówek do pełnego tysiączka (a nawet dwóch)? Ludzie - nie dajcie się prosić - sypnijcie groszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Najlepiej zeby tych groszy bylo minimum 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Powinno się kręcić. Dziś poszedł priv zbiorowy do wszystkich. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Najlepiej zeby tych groszy bylo minimum 3500 Nie, nie nie - jeśli mamy ubiegłoroczny rekord pobić - to musi być ok. 5000 Fantów, fantów nam trzeba. Przejrzyjcie, proszę zakamarki - jakiś alkohol, dżemik jakiś, może pierniczki świąteczne, może jakieś rękodzieło - to rozruszałoby aukcję....tak sobie myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 anSi ja z tymi groszami w kontekscie tych 35 zlotych do wykrecenia 2 tys. ale oczywiscie 5 tys. nie pogardze , KOCHANI gdzie jestescie !!!!!! LICYTUJCIE PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Powinno się kręcić. Dziś poszedł priv zbiorowy do wszystkich. Mam nadzieje , bo chyba STARZY FORUMOWICZE zaspali :sleep:no bo gdzie Oni sa ????? przeciez aukcja Ogniska Marymont juz od lat o tej samej porze organizowana jest P O B U D K A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Nie, nie nie - jeśli mamy ubiegłoroczny rekord pobić - to musi być ok. 5000 Fantów, fantów nam trzeba. Przejrzyjcie, proszę zakamarki - jakiś alkohol, dżemik jakiś, może pierniczki świąteczne, może jakieś rękodzieło - to rozruszałoby aukcję....tak sobie myślę.... No AnSi ja dziś na okoliczność porządków przedświątecznych znalazłam pomiędzy słoikami nalewkę z lawendy. Nalewka robiona wg przepisu znalezionego w internecie, smak muszę przyznać dość specyficzny i sama nie wiem czy ktoś się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 No AnSi ja dziś na okoliczność porządków przedświątecznych znalazłam pomiędzy słoikami nalewkę z lawendy. Nalewka robiona wg przepisu znalezionego w internecie, smak muszę przyznać dość specyficzny i sama nie wiem czy ktoś się skusi EDZIA najlepiej podaj ile % jest w naleweczce to ktos sie skusi co tam , ze smak specyficzny byla grzalo w zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 EDZIA najlepiej podaj ile % jest w naleweczce to ktos sie skusi co tam , ze smak specyficzny byla grzalo w zimowe wieczory Edytko jakieś 40-45% tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Edytko jakieś 40-45% tak myślę Czyli rozgrzeje tak , ze do kominka nie trzeba bedzie dorzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Kochani ja Wam za dzisiaj dziękuję. Mam nadzieję, że jeszcze powalczycie o fanty. Dobranoc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Kochani ja Wam za dzisiaj dziękuję. Mam nadzieję, że jeszcze powalczycie o fanty. Dobranoc wszystkim. Dobranoc Zelciu , ja dalej na posterunku - bo jak dowodza najnowsze badania rozne rzeczy w nocy sie moga zdarzyc ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 To prawda - noc sprzyja skrzatom:) Edzia, dawaj tę nalewkę No, ale, ale.....nadal dwóch tysięcy nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts