davyd 06.12.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Mam w zamiarze zakup drzwi prysznicowych ale rozbieżność cen jest ogromna. W sklepie gość poleca mi te droższe na Allegro najczęściej kupowane są te za ok 500zł. Proszę o informację na co należy zwrócić uwagę przy wyborze drzwi prysznicowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 09.12.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 davyd, a brałeś pod uwagę drzwi tego polskiego producenta, mają duży wybór : http://www.lazienka-rea.com.pl/drzwi-prysznicowe-cat-8.html ? Gdyby byli bardziej elastyczni i zrobiliby mi drzwi otwierane w drugą stronę, kupiła bym u nich, a tak musiałam zamówić "na wymiar" u szklarza. Oczywiście wyszło dużo drożej. No i szklarz zrobi mi z szybą 8mm a nie 6. Chociaż moja siostra ma kabinę 6mm z Radaway'a i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts