kermit_theFrog 06.12.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 proszę mnie oświecić, czy to co wymyśliłam da się wykonac mam wannę 80 x175 cm, chcę na krótszym jej boku zamontować prysznic i do tego parawan nawannowy który będzie się całkowicie składał na ten krótszy bok - czyli po złozeniu musi miec max 40cm (pewnie na 3 lub 4 razy). Czy na tej krótszej ściance (80cm) zmieści się i drążęk prysznica i złożony obok parawan - czy te wszystkie elementy prysznica mogą być lekko z boku i czy jest na rynku taki parawan który jest szklany i składa się w taki sposób jw. inna opcja o jakiej myślę - to tak jakby sama słuchawka prysznica która wystaje ze ściany a pod nią złożony parawan - włączanie tego prysznica byłoby obok baterii wannowej po srodku duzej sciany. tylko wtedy potrzebna byłaby jeszcze jedna słuchawka do prysznica, taka ruchoma. nie wiem czy jasno się wyraziłam... tak jak tu, tylko bateria od prysznica byłaby albo maksymalnie z boku albo na tej dłuzszej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/224845-instalacja-wodna-wanna-z-prysznicem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts