ARi. 29.08.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witam PYTANIE MOJE JEST TAKIE czy dajecie pod płytki FOLIE W PŁYNIE np. tam gdzie jest prysznic Niewiem czy dawać czy nie kto jest za kto jest przeciw wywalaniu forsy Płydkarz powiedział mi tak jak chce to może dać ale nie poleca czyli jak to mam czytać ( jak bedziesz sie upierał może byc a inaczej mi sie niechce ) jak to w praktyce jesy Jak by ktos miał namary na jakieś posty to był bym wdzieczny Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.08.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Ari, koniecznie dawaj, jeśli nie chcesz za jakiś czas walczyć z glonami. Jeśli chcesz taniej jest pewien patent, sama miałam w tej sprawie pisać na forum, więc przy okazji pytam co Wy na to: zamiast folii w płynie ... dysperbit... Facet tak cały pensjinat zrobił - i na to płytki. Duuuużo taniej a skuteczność taka sama. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 30.08.2004 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam Kupiłem folie w płynie mam nadzieje że na dwa prysznice wystarczy noi jeszcze musiałem dokupić taśme do narożników gumowana ceny sie wachają od 7 do 9 zł za m/b poraszka na maxa Pozdrawiam tych co są na tym samym etapie co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.08.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 No a co sądzicie o tym dysperbicie? Ps. Ari, nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 30.08.2004 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Hmm. dysperbit - nie wiem, ale wiem dlaczego Pan fachowiec kreci nosem na folie w plynie. Ano trzeba zachowac rezim technologiczny i przemalowac raz - odczekac 12 lub 24 godziny (zalezy jaka folia) i dopiero zabierac sie za plytki.. tak to wyglada. Jezeli kupisz folie, to dopilnuj aby byla polozona zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, Pozdrawiam P.s. Mysmy wszedzie w "mokrych"miejscach na pietrze zafoliowali, a na parterze (pod spodem piwnica) juz niezazbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.08.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Miska, nasz fachowiec nie kręci nosem na folię, opowiedział nam to jako ciekawostkę. Właściciel pensjonatu, u którego remontowali łazienki, tak kazał im zrobić. Mnie ciekawi tylko co sądzicie o takim rozwiązaniu. (Polak potrafi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts