adam_mk 03.02.2017 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 "Jestem laikiem w temacie więc przyjmuję to co zaproponują mi fachowcy..."Słabo czytasz to forum...Spokojnie!Budując ten trzeci dom będziesz już nie laikiem.A do tego czasu płacisz frycowe albo szybko SAM uczysz się budowania domu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iTT 10.02.2017 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Uczę się, to prawda. Czasami jednak zamiast wywarzać otwarte drzwi warto zwyczajnie zapytać. Tym bardziej, w przypadku takim jak zakup kominka czy innego urządzenia - w takim wypadku najlepiej zapytać użytkowników o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 10.02.2017 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Coś w tym jest... Dobry wodniak w cenie 5000,- netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.02.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Jeśli Lava robi wkłady na wzór CTM, to może być niezły wkład. Grzeję CTMem duży dom. To jedna z wydajniejszych konstrukcji z jaką się zetknąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts