Cas931 08.12.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Cześć, jestem na etapie zamawiania mebli u stolarza i nie mogę znaleźć informacji na temat tego, jakie materiały i wykończenia wybrać. W kwestii mebli kuchennych wybraliśmy MDF lakierowany na mat/półmat, nie wiem zaś co zrobić z:1) szafami2) szafką pod umywalkę3) zabudową geberitu4) szafeczką pod telewizor i regałem obok niej Wycena, którą dostałam zakłada wszędzie laminaty, nie wiem na ile to jest dobry wybór jakościowo. Lakier wychodzi oczywiście duużo drożej, czy warto inwestować w lakier w przypadku szaf czy półek RTV? Czy są jakieś rozwiązania pośrednie? Zależy mi na dobrym wyglądzie i trwałości (koty, te sprawy:D) Jakie macie doświadczenia ze swoimi meblami robionymi na wymiar w lakierze/laminacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts