adzio 08.12.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Witam, Niestety układ nie jest sprzyjający do ładnego rozmieszczenia. Wystający komin i 57-58cm do wnęki okiennej :/ Oczywiście na projekcie dewelopera wchodziła tam lodówka :/ Wszystkie media są pod ścianką gdzie zaznaczyłem. Może ktoś pomoże jak można to rozplanować? W saloniku chciałem postawić oprócz aneksu minimum - stolik - i chciałem aby się rozkładał tak do około 2m. więc ciężko będzie zrobić wyspę/barek w tym wypadku. - sofkę do siedzenia z funkcją spania. mogę dobudowywać czy też burzyć ścianki (z tym gorzej) - miejsce na sprzęt tv/tvd/cd tuner etc. Wejście jest korytarzem od góry. Tutaj mam taki pomysł i nic lepszego nie mogę wymyśleć będę wdzięczny za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.12.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 http://images82.fotosik.pl/224/dece322fbcc589f5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts