mahogany6 10.12.2016 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 mam przygotowany odpływ do wanny 160 z odpływem z boku, rury będą pod wylewką z ogrzewaniem podłogowym i tylko będzie wystawać odpowiednia część- czy będzie możliwe podpięcie wanny z odpływem umiejscowionym na środku ? jeszcze nie zdecydowałam się na konkretny model, ale okazuje się, że jednak bardziej podobają mi się te z odpływem na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 10.12.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Na pewno ten odpływ to 160 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 10.12.2016 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 wanna 160 cm, a odpływ jaka rurka to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 10.12.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Wanna z reguły jest mocowana stelażem (styropianowym np) i pod stelażem jest miejsce na odpływ. Jeśli uda się zachować spadek rury od wyjścia z syfonu do pionu kanalizacyjnego to będzie się dało mieć odpływ albo tu albo tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 11.12.2016 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 póki co jest tak, chodziłoby o to czy po założeniu podłogówki i zalaniu tego tak jak jest będę mogła podpiąć wannę z odpływem w na środku czyli powiedzmy tam gdzie idą rurki do góry pod baterię czy lepiej się teraz zdecydować na konkretną wannę i już to przerobiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts