Jacek741258 11.12.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam,Posiadam stare , piękne, zdrowe ale sosnowe podłogi. są one na legarach drewnianych bez izolacji. Wkrótce będę robił wylewki z izolacją. Chciałbym je zdemontować i jakoś wykorzystać na nowo na zrobionych wylewkach. Myślałem o zrobieniu ich na pióro-wpust i przyklejeniu do wylewek, ale obawiam się że po pewnym czasie klej puści. Myślałem tez o legarach ale wtedy robią się wysokie. Może inaczej je wykorzystać? może pociąć na krótsze odcinki? proszę o propozycje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 14.12.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Dlaczego myślisz że klej " puści " ? Są kleje specjalnie do tego typu montażu . Takie stare deski super wyglądają , przetrzyj je żeby odświeżyć , możesz też pomalować bezbarwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek741258 14.12.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Mam przyklejony parkiet i jest ok, ale deski są długie i obawiam się że mogą się wypaczać na kleju. Może wiesz jak ewentualnie przygotować je do klejenia? A może masz dobry sprawdzony klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts