anjow 11.12.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam Powoli zabieram się za kładzenie płytek w łazience w bloku i zastanawiam się czy folia w płynie jest koniczna?A czy zamiast foli w płynie można użyć mineralny szlam uszczelniający (http://www.quick-mix.pl/MDS,Mineralny,szlam,uszczelniajacy,283.html) bo akurat taki mogę dostać za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 11.12.2016 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 1. Czy można na tym kłaść płytki? Co pisze na opakowaniu?2. To jest bardziej czarnidło chyba pod fundamenty tak jak tam pisze3. Jezeli można kłaśc płytki to moze warto zaoszczedzic choc ile ta folia w płynie kosztuje?I pamietaj o tasmie na naroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 14.12.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 ...A czy zamiast foli w płynie można użyć mineralny szlam uszczelniający (http://www.quick-mix.pl/MDS,Mineralny,szlam,uszczelniajacy,283.html) bo akurat taki mogę dostać za darmo. Masz jakiś problem z przeczytaniem zaleceń producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aras1719515300 09.04.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 nie wiem czy temat aktualny, ale na Twoim miejscu nie oszczędzałbym na izolacji, to w sumie niewielki wydatek w stosunku do kosztów jakie niesie ze sobą zalanie łazienki, zwłaszcza jeśli mieszkasz w bloku. pamiętaj że trzeba nałożyć minimum dwie warstwy, na rynku jest sporo produktów do hydroizolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 10.04.2017 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 A drugiej strony jak będzie awaria to żadna folia nie pomoże bo woda i tak pójdzie na resztę mieszkania chyba ze jest kratka ale w Nowym budownictwie już nikt nie robi kratek od dawna zresztą słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts