Młynek81 12.12.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Witam,Od kilku dni użytkuje piec Defro Duo 15 kw Sterownik 2T44 , Mam problem z ustawieniem dmuchwy w podtrzymaniu , nie zapamiętuje ustwaień, wprowadzam czas pracy w podtrzymaniu , czas dmuchawy , wychodzę , wchodze ponownie w ustawienie i pokazuje się 0. Co może być przyczyna nie zapisania ustawień, PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastinaca 12.12.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 W moim Sasie miałem to samo, po prostu wyłącz i włącz. U mnie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młynek81 13.12.2016 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 (edytowane) W moim Sasie miałem to samo, po prostu wyłącz i włącz. U mnie pomogło. Witam, Ale co mam wył. cały piec? Wyłączyłem i włączyłem , nadal nie zapamiętuje dmuchawy na podtrzymaniu. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Młynek81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 13.12.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 W St44 chyba się ustawia czas pracy i czas przerwy dmuchawy w podtrzymaniu. Musisz ustawić oba parametry, inaczej nie zapisze. Jeżeli ustawiasz oba i nie zapisuje, to błąd sterownika i chyba trzeba będzie serwisować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młynek81 14.12.2016 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Właśnie ustawiam, i nie zapisuje.Np. Ustawiam czas nadmuchu w podtrzymaniu na 15 sek, dmuchawa co 10 min.Zatwierdzam . Wychodzę i wchodze ponownie i mam 0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts