adamGod 12.12.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Witam,Odradzam WSZYTSKIM zakup produktów firmy BEKO!Moje reklamacja lodówki model GN162420X(amerykańska side by side) trwa od 4/11/2016 i po około 30 telefonach wciąż każe mi się czekać. Otrzymałem dziś informację, że firmę Beko nie interesują klienci tylko warunki gwarancji(zapisane w książce gwarancyjnej). Jeśli macie wybór kupcie sprzęty innych marek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.12.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Witam, Odradzam WSZYTSKIM zakup produktów firmy BEKO! Moje reklamacja lodówki model GN162420X(amerykańska side by side) trwa od 4/11/2016 i po około 30 telefonach wciąż każe mi się czekać. Pozdrawiam BEKO nie jest turecką firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 12.12.2016 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Jest, ale produkuje też "hamerynaskie" lodówki. Czy inni producenci są naprawdę zainteresowani klientami czy też warunkami gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grisza76 12.12.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 ...napiszę to, co zawsze w tych sprawach: nie podpieraj się gwarancją, a oprzyj się o rękojmię - pisemne wezwanie sprzedawcy do usunięcia wad towaru. Przy braku odpowiedzi - po 14 dniach pisemna rezygnacja z umowy i żądanie zwrotu gotówki na konto. W razie wątpliwości - do swojego sądu rejonowego pozew o zapłatę. Może jednak napisz więcej - czego dotyczy problem? Mało konkretny jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamek_IDEA 19.08.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 odradzam zakup Wszelaki!!!! Jak chcecie mieć sprzęt dobry... to NIE BEKO!!!!Servis Dramat.... sprzęt Dramat! Absolutnie NIE Beko!Ja toczę sprawę w sądzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts