Myjk 02.01.2017 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Inny soft do timelapse znalazłem wcześciej, ale kosztuje $65 -- więc niemało. Teoretycznie ten od hikivision też to potrafi -- może coś źle robię po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mate166gmail.com 03.01.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wez sobie wejdz na ceneo i popatrz na inne kamery z Onvifem, potem strona producenta, sciagnij soft ( w 90% jest za free) i kombinuj. Nie widzę innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_ka 30.01.2017 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 . Natomiast jako producenta Nasów polecam jakiś model Synology. Jednak rejestrator to rejestrator podłączone i ma działać. Sam się zastanawiam nad kamera zewnętrzną z możliwością zapisu na serwerze Synology. Wstępnie wybór padł na Dahua IPC-HFW1320S-W 3MP IR30M IP67 - w tej cenie chyba ciężko o innego, dobrego chińczyka. Tutaj jednak mam obawy, bo gdzieś na forum czytałem, że te kamery generują ruch w sieci , czyli wysyłają pakiety na drugi kontynent.... i tutaj podpinanie takiej kamery do dysku, na którym mam jakies prywatne dane ? Może ktoś z Was coś na ten temat napisze? (kamerkę mogę dać tylko po WiFi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donkichotdon 30.01.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Poczytaj:http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3267575-30.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_ka 31.01.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Poczytaj: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3267575-30.html dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts