Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi drewniane Firmy Kris

Recommended Posts

Witam,

Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma i może użytkuje drzwi drewniane firmy Kris:

http://www.kris-drzwi.pl/o_firmie.html

Szukam do siebie drzwi sosnowych i ich oferta wydaję się ciekawa cenowo.

Czy ktoś może ma jakąś opinie?

Ewentualnie czy w okolicach Warszawy są godni polecenia producenci drzwi sosnowych?

Interesują mnie drzwi surowe jako że sam będę je malował.

• 1 year później...

jak niżej

Witam,

Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma i może użytkuje drzwi drewniane firmy Kris:

http://www.kris-drzwi.pl/o_firmie.html

Szukam do siebie drzwi sosnowych i ich oferta wydaję się ciekawa cenowo.

Czy ktoś może ma jakąś opinie?

Ewentualnie czy w okolicach Warszawy są godni polecenia producenci drzwi sosnowych?

Interesują mnie drzwi surowe jako że sam będę je malował.

Witam,

Zapomniałem ze założyłem ten wątek.

Niestety ale dalem się skusić na ofertę firmy Kris. Firma to jeden wielki żart gdzie nabijają ludzi w butelkę. Produkcja garażowa.

Zamówiłem u nich kika sztuk drzwi sosnowych malowanych na biało. Drzwi przyjechały niedomalowane, zawiasy źle spasowane(musiałem stosować podkładki żeby je wyregulować - wyglada to tandetnie) i po pół roku użytkowania się wypaczyły. Nie sposób zareklamować drzwi bo Pan Krzysztof (właściciel firmy) nie odbiera telefonów, odpisuje na co 5 e-mail, podaje terminy serwisu/wymiany drzwi po czym nikt nie przyjeżdża. Sprawę będę kierował do sądu. Na dzień dzisiejszy drzwi się nie nadają do użytku. Dzieci nie mogą ich zamknąć bo się zwichrowały, opadły i popękały.

Zalecam omijać ta firmę szerokim łukiem.

Edytowane przez esamolocik