esamolocik 13.12.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Witam, Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma i może użytkuje drzwi drewniane firmy Kris:http://www.kris-drzwi.pl/o_firmie.html Szukam do siebie drzwi sosnowych i ich oferta wydaję się ciekawa cenowo.Czy ktoś może ma jakąś opinie? Ewentualnie czy w okolicach Warszawy są godni polecenia producenci drzwi sosnowych?Interesują mnie drzwi surowe jako że sam będę je malował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormil 17.02.2018 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 jak niżej Witam, Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma i może użytkuje drzwi drewniane firmy Kris: http://www.kris-drzwi.pl/o_firmie.html Szukam do siebie drzwi sosnowych i ich oferta wydaję się ciekawa cenowo. Czy ktoś może ma jakąś opinie? Ewentualnie czy w okolicach Warszawy są godni polecenia producenci drzwi sosnowych? Interesują mnie drzwi surowe jako że sam będę je malował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esamolocik 18.02.2018 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) Witam,Zapomniałem ze założyłem ten wątek.Niestety ale dalem się skusić na ofertę firmy Kris. Firma to jeden wielki żart gdzie nabijają ludzi w butelkę. Produkcja garażowa.Zamówiłem u nich kika sztuk drzwi sosnowych malowanych na biało. Drzwi przyjechały niedomalowane, zawiasy źle spasowane(musiałem stosować podkładki żeby je wyregulować - wyglada to tandetnie) i po pół roku użytkowania się wypaczyły. Nie sposób zareklamować drzwi bo Pan Krzysztof (właściciel firmy) nie odbiera telefonów, odpisuje na co 5 e-mail, podaje terminy serwisu/wymiany drzwi po czym nikt nie przyjeżdża. Sprawę będę kierował do sądu. Na dzień dzisiejszy drzwi się nie nadają do użytku. Dzieci nie mogą ich zamknąć bo się zwichrowały, opadły i popękały.Zalecam omijać ta firmę szerokim łukiem. Edytowane 18 Lutego 2018 przez esamolocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts