witkacy 30.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Chcę położyć płytki na elewacje tylko niewiem czy z klinkieru czy może nie warto ,dać jakieś tańsze. Jeśli ktoś ma to prosze o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Obawiam się, że nie znajdziesz nic tańszego, żeby to równocześnie wyglądało tak dobrze, o ile chcesz położyć te płytki na całej elewacji.Ale płytki też mają różne ceny - ja np. wybrałam Klinker Sire, ale wiem, że są sporo tańsze.Jak będziesz zainteresowany, podam Ci namiary i ceny, ale teraz ciut za późna pora na przeglądanie materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterg 31.03.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Przeglądam sobie wątki i napotkałem coś, co mnie interesuje już od dłuższego czasu - sam mam podobny dylemat. Jest alternatywa w postaci płytek silikatowych (tańsze), ale nie wiem jakie są trwałe.Mimilapin - czy możesz coś bliżej na temat płytek, które masz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksik 31.03.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 a ja chciałbym kamienne RED Stone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts