Raja_ram 14.12.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Witam serdecznie, Miesiąc temu miałam zamontowane w kuchni blaty konglomeratowe. Jakiś czas temu zauważyłam że wzdłuż linii ściany robi się na nim jasna smuga której nie da się w żaden sposob usunąc. Nie stosowałam na blat żadnych żrących środkow (gdyby tak było plamy pojawiłyby się na calym blacie). Nie wiem teraz co z tym robić, wygląda to brzydko i jest bardzo widoczne. Boję się że producent stwierdzi że to moja wina i nie uwzględni reklamacji. Będę wdzięczna za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.12.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Nad blatem jest szyba? Czyścisz płynem do szyb? Może od tego... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raja_ram 15.12.2016 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Nad blatem jest szyba? Czyścisz płynem do szyb? Może od tego... ? Szyba była zamontowana juz po tym jak zaczęły robić się te smugi. Powstały one wcześniej niż szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 15.12.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Szyba była zamontowana juz po tym jak zaczęły robić się te smugi. Powstały one wcześniej niż szyba. A może to klej lub silikon od uszczelnienia pomiędzy blatem a ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts