Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowoczesna stodoła w głębokim lesie ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boże Kaszpir jest cudnie ,bosko,pięknie warto było poczekać.

Zgadzam się w 100%. Dodam od siebie tylko że gratuluję całej operacji budowy domu. Pamiętam jak trafiłem tu pierwszy raz pewnie gdzieś rok temu i do dzisiejszego dnia jestem pod wrażeniem organizacji czasu pracy i umiejętności zgrania z ekipami tak aby być zadowolonym z ich roboty a nie być wiecznie sfrustrowanym po zakończeniu danego etapu.

Fajnie widzieć że się dobrze mieszka.

Pozdrawiam

ps. mam nadzieję że dziennik jeszcze trochę pożyje;) dobrze że zamieszczasz info o rachunkach za CO i CWU.

Witam, czy może Pan podać w jakiej odległości znajduje się szafka i tv od kozy? Wydaje się bardzo blisko i czy nie będzie się tv nagrzewał od pieca?

Nie ma zbyt dużej odłogłości (25cm) (do szafki , ale też koza palenisko ma dosć wysoko (powyżej wysokości szafki) i dodatkowo koza jest wyłożona materiałem który też chroni przed nagrzewaniem tak gdzie nie powinno .

Tv jest odsunięty o 60cm ale wisi na ścianie a sama koza będzie odsunięta od ściany coś koło 40cm , więc też ograniczone będzie nagrzewanie ...

W razie problemów mam możliwość jeszcze przestawienia i szafki , ale jestem dobre myśli .

Pochwalę się nowym czlonkiem rodziny ...

Od czwartku nasza rodzina powiększyła się o bermeńskiego psa pasterskiego suczkę o imieniu Luna :)

Jeszcze w środę wieczorek składałem budę aby luna miała gdzie zamieszkać :)

Niestety nasza kotka nie jestem zbyt szczęśliwa z powodu nowego członka rodziny.

luna.jpg

Pochwalę się nowym czlonkiem rodziny ...

Od czwartku nasza rodzina powiększyła się o bermeńskiego psa pasterskiego suczkę o imieniu Luna :)

Jeszcze w środę wieczorek składałem budę aby luna miała gdzie zamieszkać :)

Niestety nasza kotka nie jestem zbyt szczęśliwa z powodu nowego członka rodziny.

Psinka super. Gratuluję nowego członka rodziny. U nas kotka też nie była szczęśliwa jak przywieźliśmy psa. Zeszło jakieś 1,5 roku zanim przestała się go bać. Teraz potrafi jeść koło niego. Tylko jak zaczyna biegnąć, to pies zaczyna ją gonić.

Luna ma papiery FCI? Może kiedyś spotkamy się gdzieś na wystawie.

Pozdrawiam

Bartek

Luna super :-) Charakter lepszy niż Golden - spokojna, ułożona.

Biega u mnie takich piesków sporo za płotem bo w rodzina od strony żony ma hodowle berneńczyków :-)

http://www.aresibo.pl/bernenski_pies_pasterski.php

U mnie niestety uczulenie żony nie pozwala na zakup psa....wyglądającego jak pies, a nie jak chomik :-/