kaszpir007 04.11.2017 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Brawo, fantastycznie wyszło! Fotel Ikea? Przewygodny! Nie nie jest z Ikea , ale dość podobny. Nasz ma inne nóżki i sami wybieraliśmy rodzaj materiału i kolor. Fotel faktycznie bardzo wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bryzelda1 05.11.2017 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Boże Kaszpir jest cudnie ,bosko,pięknie warto było poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the_anonim 05.11.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Boże Kaszpir jest cudnie ,bosko,pięknie warto było poczekać. Zgadzam się w 100%. Dodam od siebie tylko że gratuluję całej operacji budowy domu. Pamiętam jak trafiłem tu pierwszy raz pewnie gdzieś rok temu i do dzisiejszego dnia jestem pod wrażeniem organizacji czasu pracy i umiejętności zgrania z ekipami tak aby być zadowolonym z ich roboty a nie być wiecznie sfrustrowanym po zakończeniu danego etapu. Fajnie widzieć że się dobrze mieszka. Pozdrawiam ps. mam nadzieję że dziennik jeszcze trochę pożyje;) dobrze że zamieszczasz info o rachunkach za CO i CWU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 05.11.2017 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 prześlicznie , ale te dwa obrazki z owocami . powieś trochę bliżej siebie , poza tym rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 05.11.2017 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 prześlicznie , ale te dwa obrazki z owocami . powieś trochę bliżej siebie , poza tym rewelacja Do polityki się nadajesz, chcesz meblować życie innym. To jest jego dom i jego zasady, a obrazy jemu mają się podobać a nie Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 07.11.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Dzięki za inspiracje Te obrazki czarno-białe z czerwonymi elementami idealnie by mi pasowały Gdzie je kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 07.11.2017 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Te obrazki czarno-białe z czerwonymi elementami idealnie by mi pasowały Gdzie je kupiłeś? Nie pamiętam dokładnie , w jakimś sklepie internetowym ale było to spoooro czasu temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 08.11.2017 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Nie pamiętam dokładnie , w jakimś sklepie internetowym ale było to spoooro czasu temu ... Dzięki, będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani86 11.11.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Witam, czy może Pan podać w jakiej odległości znajduje się szafka i tv od kozy? Wydaje się bardzo blisko i czy nie będzie się tv nagrzewał od pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 11.11.2017 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Witam, czy może Pan podać w jakiej odległości znajduje się szafka i tv od kozy? Wydaje się bardzo blisko i czy nie będzie się tv nagrzewał od pieca? Nie ma zbyt dużej odłogłości (25cm) (do szafki , ale też koza palenisko ma dosć wysoko (powyżej wysokości szafki) i dodatkowo koza jest wyłożona materiałem który też chroni przed nagrzewaniem tak gdzie nie powinno . Tv jest odsunięty o 60cm ale wisi na ścianie a sama koza będzie odsunięta od ściany coś koło 40cm , więc też ograniczone będzie nagrzewanie ... W razie problemów mam możliwość jeszcze przestawienia i szafki , ale jestem dobre myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 11.11.2017 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Pochwalę się nowym czlonkiem rodziny ... Od czwartku nasza rodzina powiększyła się o bermeńskiego psa pasterskiego suczkę o imieniu Luna Jeszcze w środę wieczorek składałem budę aby luna miała gdzie zamieszkać Niestety nasza kotka nie jestem zbyt szczęśliwa z powodu nowego członka rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 11.11.2017 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kolejne gratki, ekstra misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 11.11.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Kaszpir, Luna cudna jest! Gratuluję nowego członka rodziny Nasz już trochę wyrośnięty http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=400700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_i_U 11.11.2017 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Pochwalę się nowym czlonkiem rodziny ... Od czwartku nasza rodzina powiększyła się o bermeńskiego psa pasterskiego suczkę o imieniu Luna Jeszcze w środę wieczorek składałem budę aby luna miała gdzie zamieszkać Niestety nasza kotka nie jestem zbyt szczęśliwa z powodu nowego członka rodziny. Psinka super. Gratuluję nowego członka rodziny. U nas kotka też nie była szczęśliwa jak przywieźliśmy psa. Zeszło jakieś 1,5 roku zanim przestała się go bać. Teraz potrafi jeść koło niego. Tylko jak zaczyna biegnąć, to pies zaczyna ją gonić. Luna ma papiery FCI? Może kiedyś spotkamy się gdzieś na wystawie. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raptor1 11.11.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Nowy dom, przeprowadzka , nowy członek rodziny -normalnie nowe życie Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 15.11.2017 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 kaszpir007 liczyłeś ile całościowo kosztował Cię m2 podjazdu z płyt / płyta , robocizna piasek , cement itp? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 15.11.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Luna super Charakter lepszy niż Golden - spokojna, ułożona. Biega u mnie takich piesków sporo za płotem bo w rodzina od strony żony ma hodowle berneńczyków http://www.aresibo.pl/bernenski_pies_pasterski.php U mnie niestety uczulenie żony nie pozwala na zakup psa....wyglądającego jak pies, a nie jak chomik :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 15.11.2017 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 kaszpir007 liczyłeś ile całościowo kosztował Cię m2 podjazdu z płyt / płyta , robocizna piasek , cement itp? / Na szybko policzyłem . Usługa + materiał po mojej stronie to tak około 70zl za m2 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 16.11.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 To dość tanio , a ile sama usługa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 16.11.2017 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 To dość tanio , a ile sama usługa ? Nie pamiętam dokładnie ale chyba 25zł za m2 + montaż obrzeży i krawężników dodatkowo płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts