szach11 18.12.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) WitamMam w łazience ścianki z zielonego k-g 1,25 cm. Mam zamiar powiesić na ścianie szafkę z umywalką o szerokości około 80 cm. Jak przygotować do tego ścianę aby podołała obciążeniu? Pozdrawiam Edytowane 18 Grudnia 2016 przez szach11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 18.12.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Na pojedynczej płycie nie masz raczej szans powiesić umywalki 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafalMurator 19.12.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 co masz za karton gipsem ? " u siebie miałem betonową ścianę" , więc bez problemu dałem rade drutem gwintowanym ślimaki do karton gipsu przy tej grubości raczej nie wytrzymają (na podwójnym płytowaniu zdają egzamin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scrabie 19.12.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 do profili musisz przykręcić listwę i dopiero do niej szafkę, płyta nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafalMurator 20.12.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 do profili musisz przykręcić listwę i dopiero do niej szafkę, płyta nie wytrzyma przyznaje racje, tylko zależy na co ma te płyty mocowane bo być może na "placki" jak to u mnie było bo jak na profilach to listwa i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts