sevenek 18.12.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Cześć,Mam mały dylemat odnośnie kładzenia płytek nad blatem kuchennym na gładzi. Wiem, że taka praktyka nie jest zalecana przy starych gladziach bo nigdy nie wiadomo jak wygląda podłoże pod gladzią i w jakim jest ona stanie. Natomiast u nas została położona nowa gladz (twarda jak skala, bardzo ciężko się ją drapie) dodatkowo w niektórych miejscach wzmocniona siatką elewacyjną. Pierwotnie w kuchni nie miało być kafli ale koncepcja nieco się zmieniła.Szkoda mi jest drapać, brudzić i robić sobie znowu robotę dlatego proszę o poradę czy w takim wypadku będzie możliwość położenia płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 18.12.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Jak ściana nie jest pomalowana farbą , możesz kleić płytki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 18.12.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 przyklej jeden kafel(czy co tam ma być) i po 3-4 dniach spróbuj oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevenek 18.12.2016 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Jak ściana nie jest pomalowana farbą , możesz kleić płytki . Ściana została jedynie zagruntowana pod malowanie, rozważam jeszcze opcje zagruntowania gruntem z dodatkiem kwarcu lub "zarysowania" gładzi żeby zwiększyć przyczepność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 22.12.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Nie ma takiej potrzeby , szkoda kasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts