.Paco. 06.01.2017 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Dzisiaj miałem w końcu okazję zobaczyć HS z Drutexu na żywo i to w wersji jak do mojego domu, 4m. długości (wcześniej bazowałem na zdjęciach, bo nie mogłem go nigdzie namierzyć) i faktycznie jest pewna różnica między Drutexem a tzw. klasą premium gdzie dopracowuje się wszystkie drobiazgi. Ogólne wrażenie jest OK. Naprawdę przyzwoicie wygląda ten HS, ale słupek z białą ramką odcinający się od koloru ramy to coś co wymaga pilnego dopracowania. Tym bardziej upewniłem się, że na tym etapie poszedłem w dobrą stronę. Zobacz lepiej Szymek te HS-y zanim się na coś zdecydujesz. To jednak spory mebel w domu i dobrze żeby ładnie się prezentował. Kiedy będą Ci montować? Fajnie jakbyś po wszystkim napisał wrażenia jak to widzisz bo mało tutaj tych co mają okna z Krispolu a już tymbardziej HST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alter2000 06.01.2017 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Kiedy będą Ci montować? Fajnie jakbyś po wszystkim napisał wrażenia jak to widzisz bo mało tutaj tych co mają okna z Krispolu a już tymbardziej HST. Koniec lutego jeśli pogoda pozwoli. Pochwalę się co i jak. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 26.02.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Koniec lutego jeśli pogoda pozwoli. Pochwalę się co i jak. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie OK. no i Jak montaż - jakieś fotki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alter2000 07.03.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) Montaż super. Megabud jest świetną firmą. Uwinęli się z tematem bardzo sprawnie. Czapki z głów. Okna wyglądają fantastycznie. Estetyka tych profili Krispolu jest rewelacyjna. Na tę chwilę jestem zadowolonym klientem:-) PS. Wrzucę jakieś zdjęcia jak uda mi się jakoś uporządkować pole bitwy:-) Cały czas się zmieniają ekipy i coś się dzieje. Edytowane 8 Marca 2017 przez alter2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts