Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzisiaj miałem w końcu okazję zobaczyć HS z Drutexu na żywo i to w wersji jak do mojego domu, 4m. długości (wcześniej bazowałem na zdjęciach, bo nie mogłem go nigdzie namierzyć) i faktycznie jest pewna różnica między Drutexem a tzw. klasą premium gdzie dopracowuje się wszystkie drobiazgi. Ogólne wrażenie jest OK. Naprawdę przyzwoicie wygląda ten HS, ale słupek z białą ramką odcinający się od koloru ramy to coś co wymaga pilnego dopracowania. Tym bardziej upewniłem się, że na tym etapie poszedłem w dobrą stronę. Zobacz lepiej Szymek te HS-y zanim się na coś zdecydujesz. To jednak spory mebel w domu i dobrze żeby ładnie się prezentował.

Kiedy będą Ci montować? Fajnie jakbyś po wszystkim napisał wrażenia jak to widzisz bo mało tutaj tych co mają okna z Krispolu a już tymbardziej HST.

• Odpowiedzi 123
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Montaż super. Megabud jest świetną firmą. Uwinęli się z tematem bardzo sprawnie. Czapki z głów. Okna wyglądają fantastycznie. Estetyka tych profili Krispolu jest rewelacyjna. Na tę chwilę jestem zadowolonym klientem:-)

PS. Wrzucę jakieś zdjęcia jak uda mi się jakoś uporządkować pole bitwy:-) Cały czas się zmieniają ekipy i coś się dzieje.

Edytowane przez alter2000