Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Życzenia Śwąteczne Boże Narodzenie 2016

Recommended Posts

Drodzy Forumowicze,

Wesołych Świąt i Pomyślności w Nowym Roku!

Życzymy wam... cegiełek i choinki.

Cegiełka po cegiełce, byście budowali swoje szczęście,

(z pracowitego łączenia cegiełek można zbudować naprawdę wiele, wiecie?)

A choinka? Po to, by znaleźć pod nią prezenty od bliskich i od losu, wiadomo :yes:

Wesołych Świąt!

Redakcja

4cdf919a85f774f5.jpg

Życzę zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt wszystkim Forumowiczom i Redakcji, wszelkiej pomyślności i cudownej rodzinnej atmosfery! Niech Nowy Rok przyniesie Wam szczęśliwe i pogodne chwile i każdego dnia uśmiech niech gości na Waszych twarzach a w sercu ciepło, wokoło dobrzy ludzie!

Redakcji oraz wszystkim forumowiczom w tym również moim adwersarzom życzę pogodnych, pełnych magii i ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2017.

Pozdrawiam świątecznie.

złote.jpg

Redakcji oraz wszystkim forumowiczom w tym również moim adwersarzom życzę pogodnych, pełnych magii i ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2017.

Pozdrawiam świątecznie.

Kochany Mikołaju!

Na wstępie mojego listu pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za prezenty, które

dostałem w tamtym roku.

Piszę do Ciebie ten list, chociaż wiem, że nie będzie Ci łatwo spełnić moje życzenia.

Proszę Cię o zdrowie dla mnie i moich najbliższych. Proszę też o to, byś tak jak w tamtym

roku, przyniósł mojej rodzinie szczęście, miłość i spokój. I proszę o zdrowie dla wszystkich

dzieci na świecie. I o to, żeby ich buzie zawsze były uśmiechnięte.

Nie wiem jak ocenić moje zachowanie, ale muszę je trochę poprawić.

Pomimo tego, że nie zawsze byłem grzeczny, chciałbym prosić Cię

o mały prezent dla mnie. Bardzo chciałbym dostać Fabrykę 3D Magic

i grę komputerową Plants vs Zombies Garden Warfare 2.

Byłbym wdzięczny, gdybyś przychylił się do mojej prośby.

Z góry dziękuję i jeszcze raz Cię pozdrawiam.

Jesteś najlepszy na świecie.

Drodzy Forumowicze oraz szanowna redakcjo. W imieniu całej mojej dzielnej rodzinki składamy najserdeczniejsze i najcieplejsze życzenia świąteczne. Oby ten świąteczny czas był wyjątkowy dla każdego z Was. Czas spędzony z bliskimi w świątecznej atmosferze, której towarzyszy śpiew kolęd oraz zapach świątecznych pierniczków.