Redakcja 20.12.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Drodzy Forumowicze, Wesołych Świąt i Pomyślności w Nowym Roku! Życzymy wam... cegiełek i choinki. Cegiełka po cegiełce, byście budowali swoje szczęście, (z pracowitego łączenia cegiełek można zbudować naprawdę wiele, wiecie?) A choinka? Po to, by znaleźć pod nią prezenty od bliskich i od losu, wiadomo Wesołych Świąt! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Redakcji i Wszystkim Forumowiczom, życzę wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.12.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Życzę zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt wszystkim Forumowiczom i Redakcji, wszelkiej pomyślności i cudownej rodzinnej atmosfery! Niech Nowy Rok przyniesie Wam szczęśliwe i pogodne chwile i każdego dnia uśmiech niech gości na Waszych twarzach a w sercu ciepło, wokoło dobrzy ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.12.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Redakcji oraz wszystkim forumowiczom w tym również moim adwersarzom życzę pogodnych, pełnych magii i ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2017. Pozdrawiam świątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 24.12.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Redakcji oraz wszystkim forumowiczom w tym również moim adwersarzom życzę pogodnych, pełnych magii i ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2017. Pozdrawiam świątecznie. Kochany Mikołaju! Na wstępie mojego listu pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję za prezenty, które dostałem w tamtym roku. Piszę do Ciebie ten list, chociaż wiem, że nie będzie Ci łatwo spełnić moje życzenia. Proszę Cię o zdrowie dla mnie i moich najbliższych. Proszę też o to, byś tak jak w tamtym roku, przyniósł mojej rodzinie szczęście, miłość i spokój. I proszę o zdrowie dla wszystkich dzieci na świecie. I o to, żeby ich buzie zawsze były uśmiechnięte. Nie wiem jak ocenić moje zachowanie, ale muszę je trochę poprawić. Pomimo tego, że nie zawsze byłem grzeczny, chciałbym prosić Cię o mały prezent dla mnie. Bardzo chciałbym dostać Fabrykę 3D Magic i grę komputerową Plants vs Zombies Garden Warfare 2. Byłbym wdzięczny, gdybyś przychylił się do mojej prośby. Z góry dziękuję i jeszcze raz Cię pozdrawiam. Jesteś najlepszy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.12.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Redakcji i wszystkim Forumowiczom życzę pogody ducha, dobrego zdrowia oraz radosnych Świąt Bożego Narodzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 25.12.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Drodzy Forumowicze oraz szanowna redakcjo. W imieniu całej mojej dzielnej rodzinki składamy najserdeczniejsze i najcieplejsze życzenia świąteczne. Oby ten świąteczny czas był wyjątkowy dla każdego z Was. Czas spędzony z bliskimi w świątecznej atmosferze, której towarzyszy śpiew kolęd oraz zapach świątecznych pierniczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.12.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Wspaniałych, Świąt wszystkim Forumowiczom i Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej878 27.12.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wzajemnie! Szczęśliwego nowego oku oby okazał się lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boxes 01.01.2017 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, postępów w pracach budowlanych.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts