kuusamo 17.05.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Witam, przestrzegam przed zakupem schodów Fakro - powierzchnia klapy nie licuje się z powierzchnią sufitu, klapa wystaje ponad 1 cm. Trzeba kupić dodatkowo kołnierz maskujący co - oczywiście - nie rozwiązuje problemu ,a tylko naraża na dodatkowe koszty. Właśnie zamontowałem (zgodnie z instrukcją) schody LWK Plus i wyglądają koszmarnie na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 11.07.2018 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 O kurde! A już miałem klikać na allegro Fakro Schody strychowe LWK PLUS 70cm x 120cm + Listwy maskujące LXL ale widziałem w podobnej cenie (fakro 494 + 0 wysyłka vs konkurencja extrem 479zł + 40 wysyłka) "Schody Strychowe EXTREME 76mm 112x70 70x112" nie specjalnie mogę trafić na jakieś opinie o tej firmie 4STEP. Parametry tych drugich są o niebo lepsze od fakro LWK no i do tego całkiem sporo komentarzy w tym wątku na NIE dla fakro... PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts