telesforek 30.08.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Mam pytanie odnośnie możliwości budowy dachu bez ostatecznego pokrycia, np. dachówki ceramicznej. Dach w moim projekcie jest dość skomplikowany, a więc drogi, więc zastanawim się, czy można go tymczasowo (tj. do czasu zebrania pieniędzy) wykończyć inaczej. Czy jest to sensowne ekonomicznie i jak powinno wyglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 jeżeli masz dach zadeskowany to myślę, że na razie połóż papę (chyba nic tańszego nie wymyślisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.09.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 No właśnie ...nie wymyślę .......a ja jestem też na typ etapie i mam rozterkę sercową : deskowanie i papa - dziś widzę że większość od tego odchodzi , kładą bezpośrednio zaraz po foli dachóweczkę ( też bym chciała ) , ale mój połówek twierdzi , że to bardzo wzmocni dach - znaczy się to deskowanie ( mamy troszkę lukarn i chyba ma racje) , czyli papa ?? ale czy potem ją zrywać by jednak mieć położoną folię przed dachówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 08.09.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 no to dać większy zakład i przybić na gwoździe tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts