łosiewkampinosie 21.12.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Mam problem z podłogówką. Co roku trzeba ją odpowietrzać, mimo że ma automatyczne odpowietrzniki. Po jakimś czasie wszystko wraca do stanu pierwotnego - w sypialni na dole podłoga zimna, w salonie też chłodne obszary. Dwóch hydraulików nie umie poradzić. Podejrzewałem wyciek, ale ciśnienie się utrzymuje. Jak często trzeba odpowietrzać instalację i co jest u mnie nie tak? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 21.12.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Mam problem z podłogówką. Co roku trzeba ją odpowietrzać, mimo że ma automatyczne odpowietrzniki. Po jakimś czasie wszystko wraca do stanu pierwotnego - w sypialni na dole podłoga zimna, w salonie też chłodne obszary. Dwóch hydraulików nie umie poradzić. Podejrzewałem wyciek, ale ciśnienie się utrzymuje. Jak często trzeba odpowietrzać instalację i co jest u mnie nie tak? Pozdrawiam serdecznie Instalacja ciśnieniowa czy otwarta ...? Odpowietrznik na stronie ssącej czy tłoczącej pompy ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts